*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, October 11, 2009

Kawanku dah jadi tunangan orang..

Akhirnya.. kawanku dah jadi tunangan orang.. Setelah macam-macam yang dorang tempuh, akhirnya berhasil jugak. Bak kata orang, "Kalau ada jodoh takkan ke mana-mana". Insya-allah next year kawen la kawan I yang sorang ni. Tinggal la I dengan Pooh yang masih single-mingle but not available. Hehe. Tapi rasanye lepas ni mesti Pooh pulak. I jugak yang lambat. Oh tidak.. Saya nggak mahu jadi andalusia. Pape pun, I akan jadi penutup untuk segala-galanya. Kirenye kawan-kawan ku kena sedia hadiah yang paling besar & grand la (ehem..ehem.. dengar tak kawan-kawan?). Dan yang pasti if I kawen nanti, kena la datang, okeh. Kalau tak, nak merajuk 1888sec.
Berbalik tentang majlis tunang Sis, I tak dapat nak pergi cuz time tu ada Seminar OSHA. Sorry sangat-sangat. Seriously, memang I nak sangat pergi majlis tu. Bukannya selalu. Once in a lifetime.
Hopefully bile time Sis kawen, dapatla I gi. Sis cuma anta sekeping je gambar tunang dia.
Semoga berbahagia kakak.
~Sis and Roy~

4 comments:

tengku said...

hahaha.. mana tau ko dulu ke.. aku tengok ko ngan rafix berlengas gelenyar..

Live.Laugh.Love said...

uish.. tak mungkin. aku lambat lagi dowh. next sem baru nak gi practical. after bulan june baru start cari keje. pastu nak tunggu dia habis belajar lagi. dia grad 2011. then tunggu dia lak keje. pastu tunggu dia kumpul duit..smua tu mungkin memakan masa selama 4-5tahun. lainla ko.. bf dh keje. dah ada keta. cume tunggu ko kata, "Yes, I do B" (bluwek)

tengku said...

beruk!!

Live.Laugh.Love said...

ecece.. B not for beruk la but bee(buzzzzz)