*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Thursday, October 29, 2009

BGRC

Before present, kitarang pergi release tension dulu kat BGRC. Mari kawan-kawan, kita jerit sampai terkeluar anak tekak!

**Masa mula-mula sampai kat BGRC**
(posing dulu before terjun dalam air)

**So ni map BGRC ok**
(dah ala-ala tourist guide je)

**This is Penguin World. Tapi tempat ni hanya untuk kids je. Yang dah tua bangka cam kitarang tak layak nak mandi kat sini =( **
(tak aci. I pun bayar gak)

**Peace**

**Journey of Ice**
Serious tempat ni giler seram. Dah macam masuk dalam gua berhantu

**Ni pulak kat Coco Beach**
(Jap lagi boleh tengok aksi buruk kitarang masa mandi kat sini)

**Ok. Dah start dah aksi buruk. Sila abaikan ya. Next**


**Bila nak habis berposing neyh? Orang dah tak sabar nak mandi**

**Meh nak cabut bulu kaki u sikit. Berdengkol-dengkol. Leh wat mee maggie neyh**

**Mula-mula bergambar ayu je. Jap lagi dah tak ingat dunia dah**

**Ombak**

**Poyo-poyo di tepi pantai**



**Tengokla betapa bersungguh-sungguhnye I. Macam larat je nak tarik pelampung kawan I. Tak padan dengan kurus. Ada hati. Huhu**

**Kalau takut dilambung ombak, jangan berumah di tepi pantai**
(ada kaitan ke?)

1- Cepat naik atas pelampung. Ombak datang!
2- Cis! I pulak yang terkena splash.
3- Mengelak!
4- Dahla. I dah letih. Korang gi la main =(

**My saviour**
**Dah penat bermain dengan ombak. Now posing kat tepi ombak lak**



**Cuba teka I wat ape di sebalik pelampung neyh**

**Model pelampung**


**Termenung ape tu**

**Nak balik dah**

p/s: Kalau nak tahu info terkini tentang BGRC, boleh la layari http://www.bgrc.com.my/

2 comments:

KuraKuraDiBawahKaca said...

wahhh sangat bezzzzz.. meleleh air liur.. nak iku gak

Live.Laugh.Love said...

takde la bes sgt cuz byk permainan xbukak lagi.still under construction. tp worth it la cuz afterall it cost us only RM10(beli dr member kitarang). normal price rm 19.90.maybe akan jadi lg mahal bila byk game ditambah.