*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Tuesday, November 3, 2009

Yeay.. Berakhirnye Satu Seksaan

Tak taw nak cakap macam mana.. Betapa lega nye selepas dah habis presentation. Lepas ni juz nak siap kan full thesis je. And ada final exam pada 11/11 ni - Foundation Engineering. So, next sem dah gi practical. Gosh.. Sedar tak sedar.. Dah nak habis rupanye.Cepat sungguh masa berlalu.
Masa presentation tadi, mujurla everything's ok. Takde kena komen teruk-teruk sangat. Cuma En S & En N kata kena lebihkan findings n my literature review tak berapa kuat. So far semua OK but still ade kelemahan tertentu. Alhamdullillah..
(nak elaborate panjang-panjang macam malas cuz malas nak ingat dah)
Date: Monday, 02 November 2009
Time: 8.30 am - 1.00 pm
Location: Environmental Lab Discussion Room
Panels: Mr S & Dr K & Mr N (ganti)
Presenter & Final Year Project:

  1. Ejad: Study On The Increasing Number Of Foreign Workers In Construction Industries

  2. Azie: A Survey On Project Management Consultancy Performance 

  3. Sob: Material Wastage On Construction Site: Factor And Action To Control The Material Wastage

  4. Ina: Procurement System For Maintenance Work In U(JPPH)

  5. Me: A Success Factors of Design-Build Contracting From Malaysian Contractor's Perspectives

  6. Ana: Safety Aspect In Industrialized Building System(IBS)

  7. Megsya: Investigation Of Pavement Defects And The Optimum Rehabilitations

  8. Aja: Problem Faced By The Contractor

  9. Ajid: Integrated Management in Civil Engineering
 (sorry if tajuk korang tak up to date. juz copy from memo Dr W)
Muka-muka takut yang nak kena present.. Tapi sebab nak amek gambar nye pasal terpaksa gak senyum. Hipo jap eh..
From left: Me, Aja, Ina, Azie, MegSya, Ana
(Sob si tukang amek gambar)

From left: Megsya, Ina, Azie, Sob, Aja, Ana
(saya si tukang amek gambar)

**3 dara pingitan**
~ Me Ana Aja~
(p/s: girangnye rasa hati dah habis present)

2 comments:

are we said...

huhu..time tu smue pakai baju raye..hmm wlupun br blog tp byk jga dh ayat..he..tp xpe byk story yg bleh share nt..

Live.Laugh.Love said...

haaa...saje je simpan baju raya untuk pakai masa presentation. worth it.. sbb semua tak kena teruk.. haih.. now dh gile berblogging.sangat bahaya. reen, tutup lappy. study!!