*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, January 31, 2010

Happy Tahap Max

Arini my boyfriend datang rumah. Walaupun sekejap je dapat jumpa dengan dia (dia nak balik belajar dah arini).. Tapi happy yang amat sangat.

Masa on phone semalam, dia ada cakap yang aku kene duduk diam-diam kat rumah. Pastu bangun pagi terus mandi. Aku ingatkan dia saja je cakap camtu sebab dia dah cakap yang this week dia takkan jumpa aku atas beberapa sebab (sebab yang terpaksa dirahsiakan).

Bila aku bangun pagi ni and call dia.. Dia cakap dia nak datang rumah. Terkejut la weh. Dalam kul 12 lebih, dia sampai rumah aku. Sekali tu dia datang dengan bungkusan plastik kat tangan. Aku cam pelik gakla. Amenda dalam tu.. Tiba-tiba..,

"Nah! Untuk you" - My Boyfriend
"Untuk I or untuk mama I" - Aku (sambil teringat iklan Sy.Amani dengan Dafi)
"Untuk you la" - My Boyfriend
"Ape ni? Untuk ape?" - Aku (banyak tanya lak. Amik sudah)
"Amikla" - My Boyfriend
"Apa benda ni? Kenapa tiba-tiba je" - Aku (muka dah tersengih-sengih) sambil tangan mencapai plastik beg tu.

Bila aku bukak je beg plastik tu, aku nampak ada kotak sederhana besar. Berdebar-debar lak. Dia suka wat surprise.. And you know what....

I got Teddybear, a card & a rose
Terharu sangat
Even dah tua bangka, but still dapat teddybear. Hehehe
And his name is RUFFLES
TQ so much sayang! I Love You So Much taw!!!

p/s: Paling tak boleh blah.. masa aku buka hadiah.. dok bersembang romantik segala.. Latar belakang kitarang adalah my dad yang tengah siang ikan bilis. Ok tak? Huhuhu

5 comments:

jinhoo sunbae said...

bapak tengeh siang ikan bilis, abang u tgh baca paper depan tu gak.. seb baek mama je xde kat depan sekali..huhuhu.. romantik la umah u..

Live.Laugh.Love said...

hahaha..tu la pasal.lawak giler

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

haa elok laa tuh.. ko nyer teddy bear yang selalu ko angkut ke hulu hilir bau dah macam najis cicak dah.. yang baru nih tunggu laa lagi 5 bulan.. ade kutu laa bear tuh pasnih.. hehehe

Live.Laugh.Love said...

uish!mana ade..ko pandai wat citer (eh yeke bau tahi cicak?)..xpe2..mama aku dh basuh smua teddybear aku aritu.dh wangi.now smua dah masuk dalam plastik n simpan dlm almari.teddybear yg ni akan ku jaga dgn baik

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

hishhh aku pun tak tau bau najis cicak ke tak.. sebab aku geli nak pegang.. berdaki je bear tuh.. mesti masa mama ko basuh kluar air itam giler..