*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Monday, February 1, 2010

Eh! Betul Ke ZA Baca Blog Aku?

Tajuk tak boleh blah eh..
Aku taw yang memang tak mungkin la ZA nak baca blog aku ni..
Bukannya famous amos pun..
Takkan la ZA nak baca lak kan

Tapi nak dijadikan cerita..
Aku saja jalan-jalan di laman nuffnang.
Then tengok earning yang sangatlah ciput. Tapi tak kisahla kan.. Tengok ianya bertambah dari hari ke hari dah mampu membuatkan aku tersenyum.
Then aku click Analytics lak..
Pastu aku click 'Community *NEW*'
Aku saja la tekan, tengok sapa je yang sudi baca blog aku


Tiga orang je? Ish ish ish.. Sedih tul. Almaklumla.. Blog yang tak seberapa ni sape je la yang sudi nak singgah. Huhu.
Aku pun click la ketiga-tiga nuffnangers di atas.

Mula-mula aku click zainieyzulkifli
Then aku click nadia
Pastu aku click bobbamario

Tiba-tiba terkeluar ini

Aku gesek-gesek mata aku.. Kurang percaya
"Ish! Tak mungkinla. Takkan la ZA baca blog aku. Mungkin orang lain kot"
(monolog dalam hati)

Pastu aku click pulak List Of Blogs : Zahiril Adzim dan terkeluar ini

Eh.. memang betul ZA la. Masa ni hati dah berbunga riang dah.

Walaupun tak taw ZA baca or not blog aku.. Or maybe dia tertekan nuffnang aku ke ape.. But at least, dia tersenarai dalam 'Nuffnangers who recently read your blog". Ini sudah cukup buatkan aku happy. TQ ZA ;)

Kadang-kadang.. perkara sekecil ini mampu membuatkan kita tersenyum

p/s: Munaw.. Sila jeles ;p

5 comments:

mOOn said...

Kadang-kadang perkara sekecil/tipu-tipu ke/saje-sajeke/dongeng ke/ ini pun mampu membuatkan aku sedih dan rase macam stress giler sampai boley menangis ! Sila berbuat lagi..

cik EPAL said...

waa..zahiril adzim tu yang baca..hehe :)

Live.Laugh.Love said...

moon:ala munaw..abis tu aku nk kena remove ke entry ni supaya kau tak stress giler lagi (mmg takkan ar..hahahah-gelak jahat)

cik epal: tah ye tah tidak.aku pn xsure.huhu

mOOn said...

eh.. tak payah delete.. cuba tolong block kan pembaca yang bernama ZA ke page anda supaya saya tak stress lagi. Itu saja. Haha.

Live.Laugh.Love said...

moon:tiba-tiba xblh nk remove link tu la..hehehe