*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Saturday, November 20, 2010

Day 04-Gudbye Pahang

Day 04-Gudbye Pahang
101010-Sunday

Arini dah nak gerak balik ke KL. Bangun pagi terus siap-siap. Then kami sekeluarga ke Teluk Chempedak. After that kitarang singgah rumah cousin bapak, aku tak pernah tau pulak yang aku ada sedara di Kuantan ni. Sayur~

Lepas tu baru kitarang ke U untuk ambik gambar & sijil. Macam biasa, haruslah ada sesi bergambar lagi. Tak puas rasanya bergambar cuz I love cameras :)

Gonna miss this place :(


Dinner at HR Steak House, KL

p/s:
Gazilion thanks to mama & bapak sebab support kakak dari awal hingga ke saat ini.
Thanks to my bro yang sanggup turun dari jauh semata-mata untuk hadiri konvokesyen aku
Thanks to my lil bro yang walaupun takde masa aku terima skrol tapi dia sentiasa ada di hati aku
Thanks to my love yang sanggup bangun pagi buta and hadirkan diri untuk majlis konvokesyen aku berserta sejambak bunga. Terharu sangat
Thanks to all my friends. Korang semua selalu ada dalam hati aku. Love you all

9 comments:

jinhoo said...

love u~

S.U.R.I.A. said...

wah..winduw jugak di ump..

*loue me* said...

jinhoo: love u
suria: tau xpe *sobs*

eMMe said...

jeles tgk gambar rien
kurussss je...juz like me mase bujang trantang2 dulu, hahaha.....

*loue me* said...

emme:reen pulak jeles tgk org berisi.nmpk cantik je.kurus sgt xelok la emme.hopefully lps kawen, berisi la badan ni.huhu

yuna said...

dear miss u..........miss kenangan kita... sory k coz aku bukan kawan yang baik....

*loue me* said...

yuna: miss u too dear.dun ever say like that. u r my best friend

laydee's issues ~ said...

congrats on ur convo. .hehe
ey i dh lama x buka blog n x singgah ur blog
ur new blog nice laaa :)

*loue me* said...

laydee's: tQ2 :)
mmg lama btl u xbuka cuz i dh lama guna layout ni.huhu