*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, November 27, 2011

Congratz Lil Bro

Ni citer bulan lepas, harap maklum..

After convo Nemo ari tu, 2-3 minggu lepas tu, convo my lil bro pulak. Actually time tu aku kerja tapi aku amik 2nd half day semata-mata nak hadiri majlis konvokesyen adik aku tu. Walaupun aku tak dapat masuk dewan cuz dia nye sesi pagi dan cuma parents je dapat masuk dalam dewan, tapi aku tetap pergi gak semata-mata nak tangkap gambar bersama, terharu tak Zen??

Congratz my one and only lil bro


Usaha aku nak sama tema dengan dia.. Black & silver

Ex-UiTM student


Yang ni dah sah-sah bukan ex-UiTM tapi nak perasan jap.

Muka teruja tanpa sebab. Cacat mungkin

My lil present to my lil bro

From my parents

I'm sexy and I know it
Okay.. Muntah!!

4 comments:

KuaLaM KeinDahaN said...

bahahahaa.. byk2 pic yg cun, yg last skali tu xleh blah!
papepun, thanks larr.. terharu sgt! :D

*loue me* said...

baik kan aku..pilih pic yg cun2 je walaupun ada byk muka buruk ko.hahaha

double O double E said...

serius boboi nmpk sexy..
auuuww

*loue me* said...

double: euwww..gugur bulu keti boboi kalau dia baca comment ni