*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Thursday, November 26, 2009

March 2003

13 March 2003

Lepas habis je kelas mengukur padang (subjek Ukur Kejuruteraan), kitarang sempat lagi bergambar. So, ni adalah sebahagian dari classmates aku masa di PKB. Yang lain semua dah blah.

Takde yang menarik.. just nak letak gambar je =)

 Atas: Faiz, Mira
Duduk: Najib, Me, Ida Beq Beq, Kak Za, Imiey, Ida
Depan: Ja, Lini
Behind: Me, Najib, Nda, Mira
Middle: Ida Beq Beq (panjang tul nama dia ni), Ja, Kak Za, Ida, Lini
Front: Dayah, Finie, Imiey, Zizah, Aishah, Cinda
Berdiri: Kak Za, Imiey, Faiz, Ida Beq Beq
Duduk: Nda, Me, Lok




**Ni ahli group aku untuk Subjek Ukur Kejuruteraan**
Dari kiri cepat jalan: Ida, Mira, Me, Yus (ketua yang selalu kitarang buli sebab dia kecik je), Nda
Behind: Yus, Me, Pawi (saya di apit oleh 2 jejaka yang tak berapa nak hensem..tapi boleh la.. wekk)
Front: Kak Engku, Azan, Ijan a.k.a G.S (G.S stand for..biarlah rahsia), Ida, Ida Beq Beq, Adzielan

14 March 2003
Hari ni ada Acara Sukaneka.
Takde yang menarik jugak.
Hanyalah gambar semata-mata


2 comments:

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

babun laa ko!! aku nih duk gelak giler kuat.. dah ahh sekarang pukul 1248 malam.. G.S wooo.. G.S.. hahahah ingat tak pasal dia ngan suara dia yang ala2 lembut tuh.. dia duk check msg n kiter wat missed kol.. eh jap, dia balas tak surat cinte palsu kiter?

hahahaha tapi kan, sejak dapat surat tuh penampilan dia berubah beb.. hahaha Nda siap tension lepas tuh sebab org ingat dia nak kat G.S.. bapak tak leh blah wooohhh..

mamat tuh suara auww auww jalan terkepit!!

Live.Laugh.Love said...

hahah..aku tak bersalah. aku post byk2 sbb lps ni aku maybe takleh nk on9.esok nk blk n9 dh.hahaha..lawak gile kalau tingat kt dia.aku pn dh lupa yg kita pnh bg dia surat cinta.hahaha.kasihan~