*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Saturday, November 21, 2009

Batuk..

Sejak akhir-akhir ni asyik batuk je. Tak tau kenapa. Kadang-kadang waktu tengah malam boleh terjaga sebab terbatuk. Bila dah batuk tu, mak aii bukan main gatal nya tekak ni. Siap keluar air mata and rasa nak termuntah.
Yang bijaknya, aku still minum air sejuk.. and tadi aku sempat sebat 4 biji rambutan.. Huhu

p/s: Bapak tolong belikan ubat batuk cap Ibu dan Anak. Cap lain tamo. Tak sedap~
to KuRa: that day ko kata aku sopan dlm blog kan. now aku akan menggunakan perkataan 'aku', but i'll mixed with I and saya. izzit okay?

2 comments:

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

hahahaha.. tak tauu.. aku rasa ko macam sopan.. manja2.. ayu je dalam blog.. mungkin sebenarnye ko memang seorang perempuan ayu sopan jalan terkepit2.. kahkahkahak

Live.Laugh.Love said...

since ko cakap macam tu, now ni aku dah tukar gaya penulisan.uish!!aku mmg sopan pun. nak2 depan bakal mak mertua. kepit gile ah