*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Tuesday, December 15, 2009

I Hate U!!!

I Hate U, Mr Money!!! I really do.
Ko tau nggak.. dengan adanya money aku boleh:

1)Pergi shopping kat butik-butik kesukaanku
2)Beli handphone N97 mini
3)Beli mini lappy
4)Pergi vacey dengan orang-orang tersayang
5)Beli jam (Jam yang aku ada sekarang ni dah habis bateri. Dahla guna 2 bateri kecil yang mahal. Mangkuk tul)
6)Beli kereta
7)Beli kamera (kamera dah rosak kot)
8)Beli gadgets yang menarik, best
9)Pergi spa, salon
10)Merealisasikan wishlist aku

Tapi yang sebenarnya..kalau aku ada duit, aku mahu berjumpa dengan orang yang tersayang. Rindu sangat sama dia.

OK! Done!

p/s: Ada sape-sape nak bagi aku duit? Sila bank in kan di acc saya  =p

5 comments:

KuaLaM KeinDahaN said...

ape ni... baik siman duit bagi aku pun bagus gak.. aku nk berperang ni ngn study.. duit byk nk kene gune.. adehh~ ;D

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

tah ko nih reen.. x elok laa habiskan duit.. belajar laa berjimat..

Live.Laugh.Love said...

kualamkeindahan:ceh.drpd bg kt ko baik wat aku belanja.i want money3.bapak..nk duit.shopping.sales ni
kura:ala..ko pn sama je kn.cuba ada duit,confirm kejap je hbs kt espritla..nike la..ish2

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

aku bukan habiskan.. aku kesian diorang.. takut baju n kasut tak laku..

Live.Laugh.Love said...

hahaha..alasan je tu.tp bahagia giler kalau g shopping kan.sonok2