*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Tuesday, December 15, 2009

Sakit Taw Tak

Aku tak tau apehal arini perut aku meragam. Ceceret beberet dowh. Aku tanya adik aku, kot-kot dia pun sakit perut tapi aku sorang je yang ceceret. Tadi dah dua kali poopoo.. Mujurla masa aku gi Alamanda perut aku buat perangai baik. But now ni, dah balik rumah tiba-tiba rasa memulas balik. Haih! Rasa malas je nak gi toilet tapi rasanya...tak dapat nak tahan lagi

Adios~

4 comments:

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

nak aku supply pampers n wet tissue ke?? xyah gi toilet..

jinhoo sunbae said...

da xde citer laen da ke nk letak kat blog?? hahaha..

Live.Laugh.Love said...

oh xpe.dh okay dh pn

Live.Laugh.Love said...

jinhoo:hehehe..tibe2 time tu sakit perut..terus ngadap lappy n menaip