*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Wednesday, December 16, 2009

Tag Orang Perempuan

**Complete these sentences**
You currently using..

1) eyeshadow..?
elianto (murah kot)

2) lipstick..?
Maybelline, Loreal, Mac, Anna Sui, Revlon, The Body Shop, Lancome (Semua aku pow mama aku nye sebab rasa rugi beli guna duit sendiri. Hahaha)

3) eye-bag buster..?
Nope

4) lip-liner..?
Tak pakai

5) eye-liner..?
Liquid and Pencil Eye Liner from Maybelline

6) moisturizer..?
Loreal but I suka Jojoba The Body Shop (tapi dah takde dah product ni)

7) compact powder..?
Maybelline

8) loose powder..?
Elianto

9) blusher..?
Elianto (harusla aku menjadi duta elianto)

10) foundation..?
Body Shop and Lancome (pow mama punya je sebab jarang pakai pun)

11) lip gloss..?
Revlon, Body Shop, Elianto

12 ) facial cleanser..?
Loreal

13) nail color..?
Elianto

14) mascara..?
Maybelline Unstoppable

15) lipbalm..?
Eucerin

16) shampoo..?
Loreal elseve, clear

17) conditioner..?
Loreal elseve (Juga harus menjadi duta Loreal)

18) shoes..?
Nose, Vincci, Nike, Takde brand

19) handbag..?
Guess, Takde brand, Pinjam handbag mama

20) sunnies..?
Takde brand, Vinnci

21) perfume..?
Dolce & Gabbana L’eau The One, Davidoff Cool Water, Davidoff Echo, Britney Spears, Oceanus The Body Shop

22) laptop / pc..?
Compaq
23) MP3/MP4
Ipod nano

Saya nak TAG : All girls di dalam page neyh **Jawab jangan tak jawab yer**
(Nanti copy 'Tag Orang Perempuan' ni dalam comment ya. I dah pastekan kat dalam ruangan comment sebab page ni dah disable semua click)

*Aku tak tau camne nak bagi able kan balik right click/highlight. Bengong tul
p/s: Sesungguhnya aku sungguh takde keje

8 comments:

Live.Laugh.Love said...

Tag Orang Perempuan

You currently using..

1) eyeshadow..?
elianto (murah kot)

2) lipstick..?
Maybelline, Loreal, Mac, Anna Sui, Revlon, The Body Shop, Lancome (Semua aku pow mama aku nye sebab rasa rugi beli guna duit sendiri. Hahaha)

3) eye-bag buster..?
Nope

4) lip-liner..?
Tak pakai

5) eye-liner..?
Liquid and Pencil Eye Liner from Maybelline

6) moisturizer..?
Loreal but I suka Jojoba The Body Shop (tapi dah takde dah product ni)

7) compact powder..?
Maybelline

8) loose powder..?
Elianto

9) blusher..?
Elianto (harusla aku menjadi duta elianto)

10) foundation..?
Body Shop and Lancome (pow mama punya je sebab jarang pakai pun)

11) lip gloss..?
Revlon, Body Shop, Elianto

12 ) facial cleanser..?
Loreal

13) nail color..?
Elianto. Murah maa

14) mascara..?
Maybelline Unstoppable


15) lipbalm..?
Eucerin

16) shampoo..?
Loreal elseve, clear

17) conditioner..?
Loreal elseve (Juga harus menjadi duta Loreal)

18) shoes..?
Nose, Vincci, Nike, Takde brand

19) handbag..?
Guess, Takde brand, Pinjam handbag mama

20) sunnies..?
Takde brand, Vinnci

21) perfume..?
Dolce & Gabbana L’eau The One, Davidoff Cool Water, Davidoff Echo, Britney Spears, Oceanus The Body Shop

22) laptop / pc..?
Compaq

23) MP3/MP4
Ipod nano

Saya nak TAG : All girls di dalam page neyh

**Jawab jangan tak jawab yer**

~pendekgemukbertompok.~ said...

eiii..menariknya entri!;)

Tag Orang Perempuan

You currently using..

1) eyeshadow..?
lancome, benefit

2) lipstick..?
clinique

3) eye-bag buster..?
garnier

4) lip-liner..?
Tak pakai juga

5) eye-liner..?
17 ke 7 ntah..hee..brand tidak dikenali, murah tapi cam best..

6) moisturizer..?
clinique

7) compact powder..?
mac

8) loose powder..?
clinique

9) blusher..?
maybelline

10) foundation..?
mac

11) lip gloss..?
jarang pakai

12 ) facial cleanser..?
eumora kadang2 clinique..bleh eh tukar2;)

13) nail color..?
none

14) mascara..?
clinique


15) lipbalm..?
vaseline..

16) shampoo..?
head+shoulders

17) conditioner..?
none-pemalas

18) shoes..?
macam-macam

19) handbag..?
macam-macam juga

20) sunnies..?
macam-macam juga..hehe

21) perfume..?
paul smith floral

22) laptop / pc..?
acer

23) MP3/MP4
takde;)

xoxo
pja

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

hahahah patut ke aku jawab?? sebab aku adelah tidak bermake-up.. mak tulen nyahhh!! cantik semulajadi!

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

Tag Orang Perempuan

You currently using..

1) eyeshadow..?
xde.. aku x make up

2) lipstick..?
lagi ahh xde.. kalau zaman mekap dulu pun seumur hidup aku x penah beli lipstick

3) eye-bag buster..?
pun xde

4) lip-liner..?
Tak penah pakai apetah lagi beli

5) eye-liner..?
Juga sama.. xde

6) moisturizer..?
L'Oreal

7) compact powder..?
xde..

8) loose powder..?
Juga tiada

9) blusher..?
aku cakap xde.. xde laa!!!

10) foundation..?
menatang benda nih aku xpenah pakai n beli..

11) lip gloss..?
xde

12 ) facial cleanser..?
L'Oreal, St Ives, Shokubutsu

13) nail color..?
haram nih.. kang kalau aku pakai pastu mati, nanti kuku kena cabut.. ouucchh sakit!!

14) mascara..?
xde..

15) lipbalm..?
Xde

16) shampoo..?
Nioxin, Himalaya, mustika ratu

17) conditioner..?
Nioxin

18) shoes..?
Nike,nike,nike! xbleh pakai brand lain, nanti kaki tumbuh kulat.. huwakakakaka koya!

19) handbag..?
i pemalas bawak handbag.. kalau i beli pun semua brand promod.. handbag vintage..xpun nike

20) sunnies..?
X suke!

21) perfume..?
DKNY be delicious(sume kaler i ade), issey miyake, tommy girl 10, CK euphoria, victoria secret

22) laptop / pc..?
Macbook

23) MP3/MP4
sume ade dalam my iphone

*** kesimpulannyer aku memang spesis ala jantan.. sebab x beli barang make up.. kalau nampak aku cantik tuh, tuh kecantikan asli... kalau nampak aku make up, tuh maknernye aku gune yang ko punye or beradik2 aku punye..

Live.Laugh.Love said...

pja:thx sbb jawab tag ni
kura:dulu2 bukan ko mekap ke?xpe2.pasni kalau nk bermake-up2,silalah dtg ke rumah aku ye.

Live.Laugh.Love said...

kalau nk copy n paste kat blog sendiri pun boleh =)

S.U.R.I.A. said...

re3n..udah ditag...ngeh3

http://sepetgurl.blogspot.com/2009/12/tag-dr-re3n.html

Live.Laugh.Love said...

suria:yayaya..dh tgk dh.dh comment lg.hehehe.thx ya