*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Saturday, December 12, 2009

Vacation Part III

051209 (Saturday)

Now dah sampai kat Queensbay Mall. Sugar Daddy juz dropped kitarang kat sini sebab dia nak gi jumpa someone. Kedai yang mula-mula kitarang masuk adalah Mango tapi takde yang menarik pun (plus.. bukannya ada duit nak shopping. Setakat window shopping je la. Cuba kalau ada duit.. Confirm semua nya nampak cantik). Then masuk Forever 21. Haih.. Aku dah menggila duk dalam store ni. Kalau la aku banyak duit, dah sah-sah aku rembat semua yang ada (kalau ok.. so tak payahla nak berangan walaupun hati ni sakit tengok barang cantik-cantik tapi tak dapat nak beli).

Ok tak kalau pakai macam ni? Cam stylo je.. Huhuhu

Mira dengan sunglass yang tak boleh blah.. Tapi tengah 'in' kot

"Giler banyak sushi kat sini. Jusco rumah aku pun tak sebanyak ni. Wah.. Rambang! Rambang!"
Last-last tak beli pun sebab rambang mata. Eksyen je lebih. Hahaha. Nasib baik tak kena halau
(Abaikan muka ku yang selenga tu)
Dah penat berjalan, kitarang pun makan kat Johnny's Restaurant. Aku cuma makan Nasi Goreng Thai BBQ Beef and Mira makan Steamboat. Masa makan kat sini, Mira yang bayar tapi dia cakap dia guna duit Sugar Daddy (Sugar Daddy yang bayar lagi). Kenyang~

Cam tak meriah je dorang decorate ni. Nampak suram. Tak sesuai

Tapi aku suka lampu-lampu ni. Nampak cantik sangat

We really love each other


Cuba tengok yang kat belakang tu. Comel kan

Mira bersama dengan Kamera Pinjam Atas Pinjam (KPAP)

Dalam toilet pun kitarang boleh bergambar lagi. Punyalah camwhore

Actually aku baru je lepas on phone dengan my Nemo. Then Mira sibuk-sibuk je nak amik gambar aku sebab aku guna hp buruk. Then aku cakap la kat dia..

"Takpe. Biar aku jadi model hp Samsung jap" - Aku

Konon nak tiru model yang kat belakang tu tapi patutnya aku kena ikat rambut.. Baru boleh jadi macam dia. Tapi memang takkan sama la sebab dia cantik, aku comel (hahaha perasan)

Mira memang suka wat pelbagai aksi


Menunggu putera datang.
"Mana neyh.. Tersesat ke or terkandas dalam salji?"



Ni decoration yang ada kat luar
Bila rasa panas kat luar, kitarang masukla balik dalam Queensbay.. Tiba-tiba terserempak dengan....

Orang yang tak dikenali. Actually ni camera trick je. Kebetulan aku pandang mamat Myanmar (confident je dia ni Myanmar) tu and dia pun pandang aku. Gambar yang ketiga tu terus aku tergelak sebab ape tah.. Hehehe

Muka sombongku. Ramai cakap muka aku sombong. Ye ke?
Captured by: mIRa
Edited by: Me

Credit to mIRa

p/s: N3 ni memang penuh dengan gambar-gambar. Eh betul ke muka aku nampak sombong?

to be continued...

4 comments:

S.U.R.I.A. said...

xde sumbunk la..biaasa jer.yg plg cute..

Live.Laugh.Love said...

yeay..ade je yg kata aku tidak sombong.tQ suria.ngehngeh

S.U.R.I.A. said...

sama2 dear....!!suka lah tgok pic2...!!

Live.Laugh.Love said...

tu pn pic yg tlh ditapis.ikutkan ade 500+pics taw.huhu