*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, January 3, 2010

Sangat-sangat HAPPY!

Tadi tengah hari boyfriend aku datang. Happy sangat dapat jumpa dia. Rasanya dah lama giler tak jumpa dia. Dia sampai umah aku tapi aku tak mandi lagi. Dok terhegeh-hegeh kemas rumah la.. Lipat baju la.. Breakfast la.. Tengok TV la.. Kan dah kena marah sekali..

"Ish! Tah pape ar you ni" - Nemo

Aiyok.. Boyfriend dah marah. Dia jarang marah.. Tapi takdela dia marah betul-betul pun (tak takut pun.. wekkk!). Aku pun cepat-cepat la gi mandi and siap and terus kua bilik. Sian dia. Sebenarnya dia nak balik kampus dah tapi dia singgah rumah aku dulu sebab nak jumpa aku and nak bagi souvenirs. Aku super la excited gile cuz dapat  gak jumpa dia. Lepas ni tak taw bila lagi leh jumpa sebab aku akan sibuk dengan  praktikal and dia lak sibuk dengan studies.

By the way.. ni la souvenirs yang aku and family dapat. Seronok sangat =) Thanks taw!

Baju untuk adik aku

Baju untuk abang aku

Travelling Prayer Mat for my dad

Silk Handbag for mama

T-Shirt for me

Silk Handbag for me

LV Tote bag for me

LV Handbag for me

LV Clutch for me

Berret for me
Mirror for me

Jade ring for me
Tapi cincin yang warna hitam di tengah-tengah tu adalah souvenir from his mama dari Medan, Indonesia

Jade bracelet for me

Chanel Handbag for me

Last but not least.. Kasut for me
My Nemo beli konon-konon nak nampak ke'China'an la
But unfortunately..tak muat untuk kaki aku. Kasut ni terlampau besar ;(
Takpela sayang.. I simpan wat collection k

p/s: cuba kire berapa banyak souvenirs untuk aku =)
neway, thanks a lot sayang.. Really appreciate it and I sangatla terharu. Tak sangka u beli sebanyak ni and tQ jugak sebab beli untuk my fam. Love you even more!!!

8 comments:

Lilianna Mardiana said...

auwww, so sweet la bf u!
hahaha, byk tu utk u!
;D

Live.Laugh.Love said...

haha..agak bykla.i sendiri terkejut dia bawa satu beg plastik besar.ingatkan apa.rupanya souvenirs.terharu sgt~

mOOn said...

waaaa... kenapa banyak sanga yang -for me-for me- nieh!!! sangat tidak puas hati !! tak adil tauu..

Live.Laugh.Love said...

uish!tak baek xpuas hati.buang2 sifat itu.tak patut diamalkan ye. cukupla ko sekadar bersyukur melihat gambar.ngeh3

rozainahibrahim said...

jeles yg amat sngt!
hahahhaa

Live.Laugh.Love said...

udah kawan2.jgnla jeles..rezeki aku kali ni.lps ni suh bf korang beli byk2 cmni gak ye.kalau dia xnk bagi..ugut dia.hehehe

atiqah Nzaedy said...

cweetnyer abg aku nie...
hah mmg larh...
die siap ckp lg..
"tqa tlg pilih", reen kate taste abg terok..wakakakka

Live.Laugh.Love said...

atiqah:he's very sweet.huhu..dia ada cakap gak yg dia suh teeqa pilih.neway..thx a lot ya.really appreciate it.suka amat