*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Thursday, January 14, 2010

Untuk Terakhir Kalinya

Title cam sedih je.. Tapi memang aku sedih pun sebab...
Kereta Unser dah selamat dijual kepada orang lain. Almost 12 years kereta tu berjasa kat family kitarang. And now adalah masanya untuk di jual kepada orang lain. Rasa sedih pulak.. Bagi orang lain.. Ala... Ape ke hal. Kereta je pun. Bukannya orang.. But aku jenis yang sangat menghargai barang-barang lama. Sentimental value tu.. Hmm.. Atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.. Kereta tu terpaksa gak dijual.

So tadi before pergi praktikal.. Sempatla aku bergambar untuk kali terakhirnya bersama kereta Unser

Gudbye Unser a.k.a Angsa Ungu

I'm Goin To Miss U. Hopefully owner baru kereta ni akan jaga kau baik-baik k


Abaikan mata ku yang sepet tu. Almaklumla pagi-pagi.. Mata belum mengembang sepenuhnya lagi

4 comments:

bunga ;D said...

tomey dey owner blog ni..=D

Live.Laugh.Love said...

bunga:kamu pun apa kurangnya :)

luvira said...

reen..bukan mata belum mengembang sepenuhnye..dah memang mata ko tak lew kembang dah kan???hahaha, tgk mata aku n ana..kembang ok je pagi2...;)

Live.Laugh.Love said...

hahaa..agak r.bg la tips cmne nk kembangkan mata ku supaya jadi mata cam korang.dengan adanya mata korang,pakai eyeshadow baru nmpk.kalau x..sia2 aku tempek eyeshadow.huhu