*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Thursday, January 14, 2010

Bapak..Penang Village

9 Jan 2010 aritu my fam (except my lil bro) gi celebrate my dad's bday kat Penang Village, Alamanda. First time makan kat sini. Aku suka decoration kedai ni. Nampakla ke'Penang'an nya. Actually birthday bapak 10hb tapi masing-masing ada hal nak dibuat.. So kitarang celebrate awal sehari

"Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To Bapak
Happy Birthday To You"

You're the greatest dad I've ever had
I really love you bapak!
May Allah bless you always..

Ni antara gambar-gambar yang aku sempat snap. Love the deco. Nice










Antara menu yang di order adalah:

Gurney Rojak
Recommended!
Serious sedap.. Macam kat Penang je rasa dia. Kejap je licin rojak ni kitarang bedal
(until now still terasa lagi kesedapan rojak ni)


The Old Style Fish & Chips
Aku order yang ni. OKla. Paling suka fries dia. Rasa dia lain sikit. Maybe dia ada letak perisa.. Tapi aku tak suka salad dia. Tak bes sebab ada bawang


Stewed Beef Char Kuey Teow
Abang yang order. Tak taw la sedap ke tak. Aku rasa sikit je
And pinggan dia unik kan. Hehe


Nasi Tomato Ayam
Not bad yang ni. Sedap jugakla. Cuma ayam dia memang kari habis. Sapa yang suka makanan berempah should try this.. Tapi aku sempat merasa sikit je.. So tak leh nak comment lebih-lebih


Honey Dew Juice


Carrot Juice


Ice Blended Chocolate


Last but not least.. Muka aku masa tengah tunggu makanan

2 comments:

KuaLaM KeinDahaN said...

alahhh ko ni!! len kali buh arr pic abg mama bapak nga mkn ke ape ke.. ish3~ asyiklah promote diri sendiri.. teruk tul!!

Live.Laugh.Love said...

hahah..time mkn dh xnmpk benda laen dh.gurney rojak serious sedap.nnt kita gi mkn yg tu je ok x?