*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Monday, February 8, 2010

Seronok Amat!

I'm so happy today..
Tadi petang.. Balik from practical, aku tengok ada parcel for me.

"Sapa pulak yang bagi parcel ni" - Monolog dalam hati

Bila aku dok belek kotak tu.. Aku dah taw dari sapa parcel ni. Hee~ Sonok sonok.

Excited dapat parcel
(Nampak tak tulisan kat kotak tu.. Aku menang Lady In Red Giveaway for Kategori Paling Menarik. Wee~)

Aku apa lagi.. Dengan rakusnya terus buka parcel tu (takdela rakus sangat.. Masih sopan dan berhemah tinggi lagi).

Ni la hadiah yang aku dapat from Kak Fida setelah menggatalkan diri join contest yang Kak Fida anjurkan

Closed-up my new handbag

Seperti yang dijanjikan.. Hadiahnya adalah handbag Aldo. Cantik cantik! I loike!

And also dapat this mini cup yang berisi kuih bangkit

p/s: tQ so much Kak Fida & ur bro & S.I.L sebab anjurkan this contest. Superla happy giler
Thanks a lot ya

p/s: Maaf Mira. Walaupun mungkin ko menyumbang kepada kemenangan ku ini tetapi handbag tu tak dapat di belah dua. Plus, ko kan jantan. Mana seswai pakai handbag camni. Huahuahua

Malamnye aku dapat this handbag from 'someone'. Adakah hari ini hari dapat handbag sedunia. Neway, thanks a lot. Really really love it ;)
The Devil Wears Prada
(But I'm not a devil k)

4 comments:

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

haaa!!!tu pasal laa aku bersara jadi model.. tengok ko anta gambar curi2, terus je menang pasal ade muka model pencen.. hahahaha..

takpe, aku bab2 handbag, kasut tumit tinggi nih, aku pandang sipi mata je..

beg merah tuh cantik! seswai laa ngan ko pasal ko kan kurus kering.. kang kalau aku bawak maunyer beg tuh tak nampak, tenggelam di sebalik lengan ku..

::FAIZ FARISH:: said...

wah untung2....

Live.Laugh.Love said...

kura:ceit!perasan tul.hehhe..mmg xseswai pn utk ko.sesuai utk aku je
faiz:hee~

10 said...

bestnya... tahniah2...