*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Monday, April 19, 2010

Dah Tak Sabar..

Macam weekend weekend yang lepas.. Dah macam satu kewajipan pulak untuk aku hang out ke mana-mana. Kali ni mama nak ke Kajang sebab nak gi beli kain for baju raya. Aku mestila insan yang paling menyibuk sekali sebab nak pow mama aku gak. Padahal ganti puasa pun belum dah sibuk nak beli kain for baju raya :P

So dah habis satu Kajang kitarang redah.. Dari butik Nagoya hingga ke butik Gulatis/Euro Moda, aku hanya sempat rembat sepasang kain je (Masa kat Gulatis tu, mata aku memang rambang la. Lawa giler dowh kain-kain kat situ. Kalau aku dah keje, memang aku rembat semua-semua yang cantik.. Tapi kalau je lah..). Hmm.. Aku taknak la upload gambar kain tu. Nanti dah tak surprise untuk pakai waktu raya nanti.

 
I'm wearing
Top: Long Cardee with MNG Spagetti
Bottom: Levi's Lady Style Jeans
Accessories: Long Necklace with Brass Leaf, Silver Glitter Hairband
Handbag: Prada Tote Bag
Shoes: Roxy Flip Flop

5 comments:

jinhoo said...

rambut u da panjang la.. nice2!!!

*loue me* said...

panjang gakla tp i nak lagi panjang

jinhoo said...

i couldnt agree no more babe.. panjang hot taw!! miaaww~

ayarasmin said...

reen,
u should be a model..
xmahoo kah?
g la try..mana tahu..boleh masuk majalah..
i tumpang bangga u..

*loue me* said...

jinhoo:hehehe..tunggu~
aya:model?ala..kurus sgt la.confirm kena reject.if i jadi model,i'll announce u as my friend.okeh?huhu (daydreamer)