*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Tuesday, April 6, 2010

Eyeshadow Yang Menarik

Ari tu aku ada tengok satu advertisement ni. Cam menarik je. Tanpa disedari tiba-tiba tangan aku pun terGATAL la gi klik adv tu (alasan tak boleh pakai langsung)

Adv tu bout eyeshadow.. So aku saja la klik cuz nak tengok dengan lebih lanjut lagi. Ish! Menarik okeh. Plus dorang tengah buat promotions. Tak silap until 8th April 2010 je.

Just imagine..

40 colours just cost you about RM29.95 only.
Shipping fee RM5.00 is waived for you. That means.. It's free.
And if 120 colours cost you RM59.95.

Further information, click here

But the problem is.. I never beli secara online ni cuz I tak percaya sangat. Tapi I cam dah sukakan eyeshadow yang 40 colours tu sebab murah and colours dia cantik-cantik. Kat mana you boleh dapat eyeshadow yang banyak warna and murah lagi? Susah kan. If ada confirm mahal. And if I buy Elianto.. 1 colour-RM6/8. Ni 40 colours and harga dalam RM30 je. Kira 1 warna tu tak sampai RM1.00 kot. But the quality kita tak taw la kan..

Then I talked to my friend.. Worth it or not I buy the eyeshadow. She said, "Ala.. 30 hengget je. Kalau kena tipu pun, tak terasa sangat".

Bila aku pikir balik.. Betul gak... Tapi still doubt jugak..

But at last..

40 Colours Eyeshadow Palette by Wales is MINE now. Just received it today. Hehe =)
The colour agak 'berwarna' la. I dah try letak kat kelopak mata. Memang lekat warna dia.

Oh ya!! Their service superb. I bank transfer ari Ahad. Isnin dia dah shipping. Selasa which is today I dah dapat the eyeshadow. And thank god, I bukan mangsa penipuan. Hehehe..

p/s: Nak beli M.A.C tak mampu.. So beli ni pun jadi la =)

4 comments:

Lilianna Mardiana said...

oh oh babe, if u like colourful palette mcm ni, you should try coastal scent, memang best sgt colour dia! i received mine few months ago from US, super cute!! :D

Live.Laugh.Love said...

i baru 1st time nak try neyh..
i dah tgk review bout coastal scents product..some says good..some says not ok.so i cam dah confused.but i think it depends on the individual la kan..

ayarasmin said...

wahh reen..bertambah anggun la kamoo nanti.hehe.good thing benda tuh lekat warna dia,sebab kadang2 color eyeshadow nih dia tak lekat sangat.kena tonyoh banyak2.

Live.Laugh.Love said...

aya:betul2!aku penah beli yg murah giler kt watson.time tu ada promosi..so gatal2 la beli.skali bile tempek kat mata, langsung xde efek pape eh.nasib baik murah.