*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Friday, April 2, 2010

Hati Gumbira



Almost 1 month aku tak jumpa dengan my bf aka Nemo.

Lama giler eh. 

Within 1 month ni.. Macam-macam benda yang berlaku.. 
Ada suka. Ada duka.. 

Bila dah berjauhan.. Taw-taw je la. 
Salah sikit, nak merajuk.. Silap sikit, nak kecik ati. 

Tapi abaikan semua tu.. Yang penting. Esok Lusa aku nak dating dengan dia. Mo tengok movie puas-puas cuz DIA BALIK KL ARINI. Wee~

2 Movie yang aku nak tengok:

1)Alice In Wonderland (outdated gile eh.. Dah lama ditayangkan tapi aku baru nak tengok. Dengar kata kureng tapi aku tetap nak tengok gak)
2)Clash of The Titans (Sam Worthington berlakon kot.. Citer ni tak taw la best ke tak)

Actually aku nak sangat tengok citer Remember Me sebab Robert Pattinson aka Edward Cullen (Twilight) berlakon. Dengar kata citer ni best. Watak dia dalam citer ni memang totally diff. Tak terbawa-bawa dengan watak dia as a vampire in Twilight. Romantic habisla dengar kata.. Tapi citer ni dah habis. Yang tinggal hanya Premiere Class. Mahal tu. Dah la bukan citer action movie. Cam rugi je. Iskk! Beli CD la nampaknya or download mana-mana. Heheh

2 comments:

laydee's issues ~ said...

best x? AIW biasa2 je sbb x byk adventures sgt, clash of d titans rmai org ckp x best. .best x?

Live.Laugh.Love said...

i dah comment pasal clash of the titans kat entry yg atas-atas tu.heheh