*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, April 25, 2010

My 1st VLog Evah - Skincare Products

Psst.. Psstt..
This is my first vlog @ videolog..
Nothing much..
So please dun expect too much from me..
If nampak aksi or mimik muka I yang cam hampeh tu, sila abaikan ya. Just focus on the products :)

Vlog ni pasal skincare products yang I guna. Saja nak share produk apa yang I guna. Maybe quality gambar/sound tak berapa elok sebabkan I hanya guna Herbee je and tak cukup lighting.

video

So these are the list of my skincare products:

1.Loreal Revitalift Milky Foam (Facial Foam)
2.Loreal Revitalift Aqua Milky Toner
3.The Body Shop Vitamin E Eye Cream
4.Loreal White Perfect Moisturizer
5.Maybelline Face Powder (Natural)
6.Elianto Blusher (02-Dusty Rose)
7.Elianto Brush
8.Elianto Sheer Loose Powder (03-Natural Beige)

But actually I jarang jugak pakai benda alah ni semua cuz Im comfortable with my skin. I hanya wajib pakai bila I gi praktikal/kerja sebab masa tu I akan exposed dekat sunlight sangat lama. Bahaya for my skin la kan. And juga masa I kua jalan-jalan (tu pun depends pergi mana, berapa lama, dengan sape and mood gak). Kalau dah malam-malam nak pakai make-up segala, that's not me la. Im not the type yang men'jaga' sangat sampaikan pergi kedai mamak pun nak pakai face powder ke apa. I'm simple.

So untuk make-up products I akan buat lepas-lepas ni.. Stay tuned :)

p/s: Feel free to drop a comment

2 comments:

jinhoo said...

kenapa suara u sangat control macho?

*loue me* said...

ye ke?i rasa cm biasa..nama pn 1st time kan.hopefully lps ni getting better la