*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, April 25, 2010

My 2nd Vlog - Make Up Products

So as I promised in my previous entry/entry yang kat bawah ni.. I ada cakap yang I akan wat vlog pasal make-up product pulak kan. Hope you all dapatla serba sedikit info pasal products yang I guna. Mana taw kot-kot korang nak guna produk-produk ni. So far bagi I produk-produk ni OK. Yang pasti harganya affordable la. Sesuai la dengan status I yang masih student ni. Oh yah.. Kebanyakan lipstick tu I pow dari mama I sebab nak beli rasa tak worth it (Mahal kot). Plus, I dulu tak berapa suka pakai lipstick. Now dah start suka dah :)

video

These are the list of my make-up products:

1.Elianto Eyeshadow
2.Elianto Brush (recommended)
3.Wales 40 Colours Eyeshadow
4.Maybelline Line Allure Liquid Eyeliner (Upper)
5.Maybelline Unstoppable Pencil Eyeliner (Lower)
6.Maybelline Magnum Volume Express Mascara (recommended)
7.Maybelline Unstopabble Curly Extension Mascara
8.Eucerin Lip Balm
9.Revlon Lipstick
10.The Body Shop Lipstick
11.Anna Sui Lipstick
12.Lancome Lipstick
13.M.A.C Lipstick
14.Lancome Lipstick

p/s: Pasni nak wat review/vlog pasal apa pulak eh? Any ideas? Feel free to drop a comment :)

No comments: