*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, April 25, 2010

Semalam Punya Citer

Semalam aku gi Alamanda. Saja teman mama. Dia cakap dia nak gi Alamanda. Nak jalan-jalan(cam biasa la kan.. Weekend kalau tak kua memang tak sah). Last-last mama beli 4 tong yang ada penutup sebab nak simpan buku-buku bapak. Ish ish ish.. Datang Alamanda semata-mata untuk beli tong je. Aku lak beli file sebab banyak notes yang bersepah-sepah. Simpan dalam file baru la organize sikit. Aku tak suka semak-semak ni.

So last night I was wearing


 


Top: MNG Turtleneck Sweater
Bottom: Levi's Jeans
Accessories: Hair Clip, Ring & Fossil Watch
Bag: LV Tote Bag from Nemo
Shoes: Roxy Flip Flop

And FYI, for my face I tak pakai apa-apa pun. I rasa korang pun nampak muka I yang cam takde pape tu. Semalam I terus kua without tempek any make-up/cream/whatever on my face. Memang muka tengah suci giler la. Reason.. I malas bila balik rumah I nak kena cuci balik my face. Plus Alamanda je pun and dah malam.. :)

2 comments:

ayarasmin said...

wiwitt..
ala reen..xpe.ko mmg dah sun melesun.xyah mekap2 de.
hehehe.aku pon kalau malas nak cuci mekap,aku xpakai..

*loue me* said...

sun le sgt..
hee..tu la pasal..mmg malas kalau nak remove make up tu..