*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Monday, May 10, 2010

Contest:I Love Chocolate

Dah lama rasanya aku tak masuk contest. Maybe sebab tak banyak contest dianjurkan lately ni. But this time, my friend Puan Farah Fazrin anjurkan this contest. Memang cam orang mengantuk disorongkan bantal la kan (ade kaitan ke). Hurmm.. Sebenarnya nak masuk dah lama tapi takde gambar bersama chocolate. So once dah snap gambar bersama choc, ape lagi. Memang wajib kena join this contest la kan


Aku ni memang dari kecik sampai besar hantu coklat. Ko sumbat la coklat jenis apa pun kat mulut aku ni, hatta aku pasti ngap! So this time aku pertaruhkan gambar aku bersama choki-choki. Gambar ni di ambil masa aku on the way balik dari SP ke KL. Masa berhenti kat Petronas, aku masuk kedai mesra sebab nak beli jajan. Then mata ku ternampak choki-choki. Terus aku rembat sebungkus.

Choki choki menjadi favourite aku sebab bila makan coklat ni serious mengembalikan memori zaman kanak-kanak aku dulu. Teringat yang aku pernah berebut dengan adik aku sebab nak makan coklat ni. Teringat kisah aku majuk sebab tak dapat makan choki choki sebab parents aku cakap nanti rosak gigi la apa.. Tapikan walau dah tua bangka pun, aku still rindukan choki choki. Tak kisahla orang nak cakap ape.. Dah tua bangka makan choki choki lagi tapi memang best kot coklat ni :)

So kalau korang nak join this contest-yang-sangat-senang-rules-dia, just click this link http://pnfazrin.blogspot.com/2010/05/contest-i-love-chocolate.html

Rules:
1. u all sume kena la bergambar dgn sebarang jenis chocolate...xkira la chocolate apa pon...asalkan chocolate termasuk la choki2 jugak boley.. :P sila upload gmbr tersebut.. (done)
2. describe pasal gmbr korg n chocolate 2.. (done)
3. korang nyatakan kenapa chocolate itu menjadi favorite korg..(done)
4. letak link contest nie di dlm n3 tersebut..(done)

So kawan-kawan yang lain.. Apa tunggu lagi. Contest ni akan berakhir pada 19 May 2010. Cepat sementara stok masih ada :) and semoga berjaya jugak kepada semua

6 comments:

pn fAzrin in d h0use said...

reen...aku pon suka choki2...feveret aku tue..dolu2 aku kan slalu p koop beli choki2 kt ko..igt x? :D

*loue me* said...

hee~bestkan.mestilah ingat.aku kn si tukang jaga koop

E K A said...

ha...seswai.mematuhi konsep pertandingan ni.eka nak gak join contest.malangnya tak de la gmbr dgn coklat

haha...reen tukang jaga coop anak madam add math .apa tah nama nya.alor lupa dah...apanya ank murid da

ciEk NiENa said...

kamoo telah dapat award !!!! sila la amik d page ciek niena yea.. =)

*loue me* said...

niena:eh..tq2.malu i.nnt k.reen amik ye

*loue me* said...

eka:xsilap reen cikgu add math kita madam ho kan?ke reen salah?(reen pn lupa gk.huhu)