*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Wednesday, June 16, 2010

Antara Toilet Dengan Kekasih

Petang tadi before kontraktor TM nak datang umah, dia call aku dulu tanya sama ada aku ada kat rumah or not. Masa mula-mula aku tengok nombor tak dikenali muncul kat skrin handphone, aku cam malas nak angkat tapi tah kenapa tadi aku angkat la pulak. Dan mujurla aku angkat.. Kalau tak, tak dapat la aku nak berinternet malam ni.

Masa tengah cakap-cakap dengan kontraktor TM tu, ada bunyi beep. Then bila dah habis cakap dengan kontraktor TM tu, aku tengok my 'Bidadara' call. Tapi baru je aku nak answer the call, my 'Bidadara' dah letak. Bila aku call dia, tak dapat la pulak. Dan masa tu aku tengah berperang dengan perut. Tengah sakit giler kot.

Pastu aku dah tak taw sama ada nak call my 'Bidadara' or terus shoot ke toilet. Huish! Memang perang perasan betul time tu. Bukan apa.. Aku takut my 'Bidadara' risau kalau aku tak angkat call dia. Aku cuba call lagi tapi tak dapat gak. Maybe dia pun tengah try call aku. Aku pandang je phone and at the same time, kulit dah mengeluarkan peluh sebab perut dah rasa terseksa.

Last-last bila dah tak tahan sangat-sangat, aku terpaksa memilih untuk ke toilet. Maafkan daku sayang.. Aku terpaksa memilih toilet daripada kamu. Tapi apa yang pasti, lepas selesai melunaskan hajat, aku terus call my 'Bidadara'. Mula-mula kedengaran suara cam nak marah tapi bila aku citer situasi aku tadi, my 'Bidadara' cakap,

"Dahla.. You pergi couple dengan toilet you tu" - Bidadara aka Nemo

p/s: Hehehe.. Relax la sis. Tak baik marah-marah.. I still love you more than the toilet

10 comments:

wanie said...

hehee. funny :p
couple dgn toliet eeh pasne :)

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

ni mesti makan banyak lagi nih.. ko nih!!

*loue me* said...

wanie:hehhe..tamo la..toilet busuk

*loue me* said...

Kura: ala...makan byk salah..makan sikit salah..camne ni labu

E K A said...

hahahhaha...pe la bidadara dgn toilet pun nak jeles yek

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

makan banyak=taik banyak=tak sabar2 nak keluar..

*loue me* said...

eka:hahaha.. tu la pasal

*loue me* said...

kura:taw xpe..dasar bontot xtaw adab tul.rasa nk kua,time tu jugak dia nak kua.xde tunggu2 dh

Huda Luna said...

haha

ape la bidadara tu
kalau dah toilet panggil mana leh elak dah =.="

*loue me* said...

huda:bidadara tu mengada je lebih.tu la..mana blh tahan2.kang xpasal2 tersembur kt atas lantai,dh satu keje lak