*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Friday, June 25, 2010

Tanda Tanda Thundercat

24 June 2010 (Thursday)
Tadi masa aku teman bapak aku gi post office sebab dia nak post surat and settlekan bill, aku ternampak satu sampul surat ni..

Unik kan nama pakcik ni..

Aku cakap kat bapak aku, "Eh eh.. Nama dia. Peliknya. Cam tanda tanda thundercat!"
"Hish! Tak baik awak ni. Dah bapak dia bagi nama macam tu" - Bapak

Aku dengan nada gelak terkekeh-kekeh lagi (langsung takde keinsafan betul la), "Takdela.. Unik betul nama dia"
"Eh! Ada yang lagi unik. Etot Binti .... (aku tak ingat la pulak binti ape)" - Bapak

Terus aku bantai gelak lagi kuat. 

Okay dah.. Insaf kembali. 

p/s: Aku nak berterima kasih pada parents aku sebab bagi nama yang cantik =)

11 comments:

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

ko keluar dating tak besok? petang.. kalau tak keluar.. aku nak antar barang kat umah ko petang then nak culik ko gi alamanda jap sampil test KP

wanie said...

hehee. mmg mcm lawak kan ?
ngeee.
tapi, mmg unik :)

*loue me* said...

Kura:maybe xkua dating tp aku nk gi seremban kot..tu pn kalau jd la sbb ada majlis kt sana.tp kalau xde pape,i'll let u know.agak2 kul brp

*loue me* said...

wanie:huhuhu..tu la..bila sis tgk je nama kt sampul, trs gelak.org dulu2 ni main letak je nama.xpk langsung

jinhoo said...

ali berdiri bin naik.

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

opss.. i mean today(saturday).. bukan esok

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

uhuhuu.. aku lak yang tak free esok.. adik bf aku buat makan2 kat umah baru dia.. poorraahh tol

*loue me* said...

jinhoo:yg tu lg UNIK GILER..
tp xde bukti lagi..tgkla kalau i dpt nama tu..i nk snap n tyg kt sini.hhehehe

*loue me* said...

Kura:laa..aku baru baca komen ko ni..patutla xjadi..kalau esok ko xde pape,meh le

E K A said...

reen cuba datang sekolah eka....ada yg nama bibang ak kerbau...patrick ak mawas...isk mcm2 la...yg up to date sket letak nama erra fazira, robert owen...heheheh

*loue me* said...

eka:huhu..tu la..aritu reen ada baca entry eka pasal nama2 ni.lawak gile.main letak je nama