*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Friday, August 13, 2010

Respond Nemo Terhadap Rimas Berganda


Sambungan dari entry ni, aku pun bagitau la kat Nemo yang ada few guys dok kacau aku. And dia cakap dia dah tau dah. Tu pun lepas baca kat formspring, tapi aku dah remove dah pun soalan-soalan dari dorang tu. Pastu nak tau Nemo cakap ape?

"Nak kena tumbuk ke dorang tu?" - Nemo

Ecece.. Protective nye boyfriend aku ni.. Tersenyum jap aku, walaupun aku tau dia acah-acah je.

Tapi yang paling bestnya lagi bila dia sambung ayat dia..

"Hish! Tapi you bukan hot pun. Nape kacau-kacau you" - Nemo

Oh terima kasih sayang. Tak hawt ye?! sambil sinsing lengan tangan

Kalau dulu waktu awal perkenalan, aku la yang hot. Aku la yang cantik,. Aku la yang comel. Aku la yang cun.. Pendek kata semua la. Ni dah nak masuk 2 tahun, semua tu dah takde. Ni la lelaki!

"Eh eh.. Dulu-dulu you terpikat kat I pun sebab I cantik dan comel kan?" - Aku
"Eh mana ade!" - Nemo
"Iye! Kalau tak, nape je you leh terpikat kat I" - Aku
"Ish! Mana ada. Perasan la you ni! I terpikat sebab kekerekkan you" - Nemo

Terus aku tergelak.. 
"Aah la. Baru I ingat" - Aku

Yah.. Nemo terpikat kat aku sebab aku muka nak kerek/ketat je sepanjang masa. Terserempak kat cafe, tak pernah nak senyum. Hish! Takkan la aku nak senyum memanjang. Kang orang ingat aku giler pulak.

Pastu Nemo sambung lagi, 

"And you bukannya hot.. Tapi you PALING hot sayang" - Nemo

Hehehe.. Malu I. Nemo sangat pandai amik hati orang. Love you even more :)

6 comments:

S.U.R.I.A. said...

auuhh.......romantik tau....

*loue me* said...

Suria:Ahaks.. Romantikla sangat.tu sbb nk amik hati balik je tu

E K A said...

ramai terpikat sbb reen ala2 korean style tu... syukur dgn kurniaan NYA

*loue me* said...

eka:oh nehi nehi.tp bersyukur apa adanya

Anonymous said...

testing testing

dah romantika romantika nih bila mau kawen? hahaha

-ima

*loue me* said...

ima:lmbt lagi la kot.aku pn dok melangut kt umah xcari keje lagi.heheh