*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, January 30, 2011

Kesan Parut

My-so-called-twins, lain mak lain bapak suh MMS kat dia camne je rupa tangan aku yang terkena minyak panas aritu. So aku pun snap la gambar and MMS kat kawan aku & Nemo. Ala.. Takde menda sangat pun. Sikit je. Tapi aku tetap MMS gambar tu kat kawan aku, tapi tersalah nombor pulak. So dah alang-alang aku dah amik gambar and takde keje nak buat kan.. Aku pun letakla dalam blog. At least boleh tengok di masa hadapan :)


Masa hari kejadian
Tak berapa nampak sangat kesan terkena minyak panas. Time ni tangan aku dilumur madu lebah
Tangan macam mayat hidup adik aku cakap. Dia tak tahu ke aku tengah menggeletar menahan sakit time ni. Boleh dia cakap cenggitu
*Dush*

Ni gambar yang di ambil hari ni
Yang aku bulat-bulatkan tu la kesan parutnya
Dah tak sakit sangat dah cuma kalau sentuh ada rasa sakit cam melecet je

p/s: Agak-agak jatuh tak saham aku?

8 comments:

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

mati laa ko.. mas kawin nanti rege 2ribu je laa..

p/s: betul laa bob.. tangan kakak macam mayat hidup.. tulang diselaputi kulit nipis..

Fiza Aziz said...

jth saham?..
xkot..hehehe..
nanty ilang la tu lama-lama..

*loue me* said...

fiza: insyaallah.harap2 blh hilang.kalau xhilang gk, nk kena pasang strategi ni supaya Nemo xkurangkan wang hantaran.huhuhu

*loue me* said...

kura:2K je?mana cukup..xblh2.aku skrg blaja dr ko.bermata $$$$$.muahahha

aahla.bila aku tgk blk,aku pn takut

::FAIZ FARISH:: said...

ala sikit je..... aku punya lg besar... sampai la ni ada kesan.... huhu

eMMe said...

kurusnye..jari panjang2..runcing...hehehee...dulu akak cam reen la, kurusss je...skrg nih dan mok2, hahaha! kelakar....

*loue me* said...

faiz: org lelaki..lg besar parut,lg 'mahal'

*loue me* said...

emme:huhu..tgkla badannya pn..kurus kerempeng gk k.emme

reen sendiri tingin nk tgk cmne la nnt kalau reen gemok.kena kawen la cmni nmpknye :)