*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, July 3, 2011

Oh Sakitnya

At this moment, aku sedang suffering dari sun-burned, luka-luka kecil, melecet, lebam dan sengal-sengal badan. Ni semua gara-gara mandi manda di Port Dickson semalam. Tapi apa yang aku dapat in return adalah keseronokan dan kepuasan tahap maksima. Sometimes nak dapatkan keseronokan terpaksalah bersakit jugak kan.

So nantilah nak update gambar-gambar di sana. Now nak kena pilih gambar dan juga edit serba sedikit.

Nampak muka aku yg merah cam udang kena bakar tu?
Seriously sekarang aku tak boleh nak senyum camni sebab kulit rasa tegang dan pedih *sigh*

6 comments:

ayarasmin said...

comelnye...

eKa said...

BURN KE REEN.MAKAN BULAN TAW...EKA KALU BURN SAMPAI MENGELUPAS KULIT2...SKANG NI DAH TAK NGELUPAS...CUMA TONA WARNA BELUM KEMBALI KE KEADAAN ASAL...TAK PE LA JANJI PUAS...;)

*loue me* said...

aya:ee..nmpk cam buruk giler kot.siap tamo gi kenduri td sbb malu dgn muka mcm ni

*loue me* said...

eka: aah eka.hbs burn.reen pn bijak xpakai sunblock sbb takut allergic ke apa cuz kulit reen sensitif.kang pakai pelik2, nnt jadi kot lain lak.ala..risaunya..lama eh nak heal.

chepah said...

reen,senang2 ko cover la muka cm profile picture aya tu time g genting nnti hehee...guro jek.jgn mara ye reen&aya

*loue me* said...

bagus gk idea ko tp takut org tgk aku pelik+terkejut je la.tiba2 muslimah hbs.huhu