*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Thursday, August 18, 2011

Alamak Hari Ni..


18 August 2011

Eh eh tarikh ni datang lagi. Tak sangka umur aku dah meningkat lagi setangga. Tiba-tiba rasa takut sangat dengan angka umur aku tahun ni. Rasa cam, "Omaigod! Tua giler aku.. Oh tidak". Tapi takpela.. Aku redha..

Kawan-kawan aku ramai yang dah kawen and nak kawen. Next year cousins aku yang sebaya dengan aku pun nak kawen dah. Gosh! Lagi la aku rasa kertu. Tapi abaikan je la, ayat nak sedapkan hati.

Last night, Nemo ajak aku keluar untuk celebrate my birthday in advance. Ingatkan tak jadi sebab takut dia ada meeting but then bila aku call and tanya, dia kata jadi. Hoyeah!

So dekat pukul 7pm, baru Nemo sampai. Kitarang terus gerak ke TGI Sunway Pyramid. Orang punyala ramai. Memang harapan la nak dapat tempat kan. Dekat kul 8.30pm, baru kitarang dapat tempat duduk. Aku order Sirloin Steak and Strawberry Surprise and Nemo order New York Strip and Cranberry Fizz. Dan disebabkan ni bulan Ramadhan, dapatla soup dengan salad for free, tapi tak menarik sangat pun.

Muka menanti makanan dengan penuh kesabaran

Actually tahap kesabaran Nemo dah makin menipis dah time ni

Sirloin Steak with Wild Mushroom Sauce and Mashed Potatoes+Crispy Fries = RM44.90
Strawberry Surprise = RM8.50

New York Strip with Black Pepper Sauce and Broccoli +Crispy Fries = RM50.90
Cranberry Fizz = RM8.50

Muka melahap tapi tak habis pun makan

Gift from Nemo

p/s: Psstt.. Aku lebih prefer Chili's kot
p/s: tQ so much Nemo. My best bday celeb.. Lap you la :)

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

lawa bungga

McCat said...

Happy birthday!!!

ciEk NiENa said...

hepi belated bufday kak reenn.. sori lambat wish :(
HUHU..



p/s: moga makin jelita :)

*loue me* said...

tQ niena :)

*loue me* said...

Faiz: haruslah kan

McCat: Tq you :)