*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Monday, February 28, 2011

Chili's KLCC

210211 (Monday)

Nemo call aku and ajak aku kua cuz dia dapat his 1st salary. Dekat kul 7 camtu, baru Nemo sampai kat rumah aku. Mula-mula tak tau nak pergi mana but then tiba-tiba Nemo suggest try makanan kat Chili's. So kitarang pun gerak ke Chili's KLCC. Masa sampai kat situ, ramai betul orang. Siap kena beratur lagi, selalu pun aku nampak ramai orang kat restoran ni. After bagi nama untuk waiting list, kitarang beli tiket tengok movie No Strings Attached. Natalie Portman & Ashton Kutcher kot yang berlakon. Nemo la yang nak tengok sangat citer ni. Aku ikut je.

After that kitarang gi balik kat Chili's. After bout 10mins, baru waiter kat situ bawa kitarang ke meja. Betul-betul kat tepi sekali, yang boleh tengok air pancut KLCC. Very nice view


His outfit yang nampak dia macam sugar daddy. You tak sesuaila pakai baju kotak-kotak. Matured sangat. Hehehe

Ni antara makanan yang kitarang order

The Menu

South Western Lamb

Chicken ala tak ingat namanya

Ice Lemon Tea & Guava Juice

Molten

Seriously makanan kat sini superb. Sangat sedap. Setiap makanan memang berasa. Even brokoli nye pun ada rasa. Walaupun agak mahal but worth it

Paling menambat hati adalah desert nya, Molten. Kitarang had desert after dah habis makan. Dorang served Molten ni waktu panas-panas lagi. On top ada ice cream with choco top. Kat bawah ada cake yang di dalam cake tu ada coklat, coklat ni yang panas. Bila makan kek with coklat lepas tu amik sikit dengan ice cream, sungguh sedap!! Panas dan sejuk. Marvellous delicious


Nampak tak yang kat tengah-tengah tu.. Tu la hot choc. Kire konsepnya macam volcano la

tQ Sugar daddy. I really enjoyed the foods. Next month kat mana pulak. Ngeh ngeh ngeh

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

semua nmpk sgt sedap

Fiza Aziz said...

wahh..
best nye dinner dgn bf..hehe
tapi serius lah, tgk pon npk menyelerakan jek makanan tu semua, lagi2 yang molten tu..nyum~nyum~

*loue me* said...

faiz: betul2.sangat sedap

*loue me* said...

fiza: huhu..sekali sekala je dpt dinner & kua cuz dia bz man

seriously u should try molten.order 1, share 2 org pn dh okay.kalau mkn sorang2 takut muak pulak