*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Monday, September 19, 2011

Nemo's Birthday

05 September aritu birthday Nemo tapi tak sempat nak celebrate on that day. 06 September barula kitarang jumpa and celebrate sama-sama. Tu pun gi dekat Sunway Pyramid je. Mula-mula tak tau nak makan kat mana. Bila suruh birthday boy pilih nak makan kat restaurant mana, tak mo pulak dia. Suruh aku gak pilih. Last-last aku ajak makan kat Restaurant Garden since aku tengok interior design restaurant ni cantik.


Khusyuk meneliti menu. Dah rambang mata tak tau nak pilih yang mana

Buat-buat happy menunggu makanan

Ni la dia.. Masa kecik tak pernah naik buaian agaknya. Bila dah besar kan dah teringin nak naik



Tah ape la yang Nemo menungkan. Ke tengah fikir bila nak masuk meminang saya.. Oppss

Comel kan gelas ni.. Err ke jug minuman
Mango Blast & Soda Apple Green

Makanan Nemo: Grilled Norvegian Salmon
Nampak tak sos oren tu? Kitarang agak dia curah sunquick orange sebab rasa dia sebijik cam sunquick. Makanan ni unik la. Tak pernah aku makan makanan cam ni. Tapi tak menepati citarasa aku la

Mine: Garden Fish and Chips with Mango Blast
Aku punya la craving nak makan fish and chips tapi sayangnya tak menepati citarasa aku jugak. Fish dia terlampau garing



To Nemo,
Happy Birthday sayang! 
May God bless you and may all your dreams come true. 
Wish you all the best in everything you do and own Nissan Skyline a.s.a.p :)
Love you

p/s: Nemo, sorryla terlambat wish your birthday kat blog

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

cantik deco dia... menarik

*loue me* said...

kan.. deco je la yg cantik