*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Friday, September 9, 2011

Training Part II-Theater

Ni pulak masa kitarang kena buat theater. Akhirnya ada juga la modul yang best kan. Tapi seriously modul ni la yang paling letih gile sampai semua orang tak cukup tidur. Sangat challenging okay

Aku kena menari konon-konon macam dalam club. Dah macam ape je aku menari. Mujurla duduk kat belakang-belakang sikit. Takde la rasa malu sangat
*I bet korang tak nampak pun aku, pasal aku sangat kecik dalam gambar ni*

Masa ni si lelaki balik rumah dalam keadaan mabuk-mabuk. Yang si isteri tengah pregnant

So bila datang kerja, dia tak leh perform. Dah la amik rasuah
Ada la story line pasal theater ni tapi malas pulak aku nak menaip

Ni masa penutup dah

With team member, Shariza (actress & director) and Mr Roslan

With roommate

Ni Shariza. Dulu dia pelakon tapi sekarang dia dah jadi pengarah dah

Scary kan

Bersambung...

3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

nice

chepah said...

hahaha...gambar last tu sgt cumelll

*loue me* said...

faiz: thx

chepah: hahaha..muka dia scary kot