*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, November 22, 2009

Cooking Contest




Ok.. Jangan terkejut tengok gambar ni... Hihihi.. Kenapa? Tak percaya ar?
Mula-mula boleh terjebak dengan Pertandingan Memasak ni disebabkan aku baik dengan Puan Salmah (Cikgu Kemahiran Hidup). Bila aku dengar je ada pertandingan ni, aku saja la try. Tak sangka pulak yang aku terpilih.

Orang yang paling terkejut bila dapat tahu aku masuk pertandingan ni for sure la my mama. Ye lah.. Sebelum ni nak tengok aku masuk ke dapur memang susah. Kalau mama suruh goreng ikan, mula la aku tarik muka 14. Tapi inilah yang dikatakan bakat terpendam. Jangan ingat aku tak masuk dapur, aku takde bakat nak memasak =p

17 July 1999 (Saturday), kitarang pergi bertanding di Star Parade, Alor Setar. Tetapi dapat Naib Johan je. Syukur jelah. Banyak sekolah yang masuk bertanding tapi mungkin rezeki kitarang walau dapat tempat kedua.

to be continued...

2 comments:

n i n a said...

haha. i ada one pic ni u penah bg :P

Live.Laugh.Love said...

mcm kelakar je kan..