*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, November 15, 2009

Dinner Part II

Next Anugerah Pelajar Paling Macho.. Ini i tak ingat la sapa yang menang (sape-sape taw tak & ada gambar tak?)  dimenangi oleh Anuar (tQ awy!)
**Azie dan Nuar**

Anugerah Pelajar Paling Selamba dimenangi oleh Faeq. Selayaknya Faeq ni menang cuz dia memang seorang yang sangat selamba. I voted him. Huhu

Anugerah untuk Abang Sulong pula dimenangi oleh Sobhi. Serious dia macam 'Abang Sulong' kot.Hee~ Jangan marah ya Sob.
**Abang 'Sulong' & 'Kakak Sulong'**

**With Azie yang sangat havoc**

**Bud, Ana, Sha, Aja**
(Malam tu Bud nyanyi lagu dari Kumpulan Dewa 19..But I cant remember la tajuk ape)

**Awy, Ana, Sarah, Stef, Aja**

**With Stef yang super vogue giler malam tu..Nice dress Stef**

**Behind: Aufa, Me, Nad**
**Middle: Baiti, Ana**
**In front:: Ina, Sha, Yatie, CT, Ramzi, Zaim, Nuar**

Tiba-tiba MC cakap nak celebrate birthday salah seorang dari kami semua..Dia suruh kitarang nyanyi lagu,

"Allah selamatkan kamu..

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Che Pah..
Allah selamatkan kamu"

Terkejut Pah bila dengar nama dia disebut. Dia memang tak sangka la cuz kalau ikutkan birthday dia lambat lagi. 18 Nov baru birthday dia. Tapi takpelah.. celebrate awal. Dia kemain nyanyi sambil tepuk tangan.. Rupa-rupanya dia lah Birthday Girl tu.
**Happy 24th Birthday Pah**
**Surprise**
**Ana Pah Awy**

to be continued...
p/s: Kura-kura.. U can comment/kutuk/mengata me now (sambil letak kapas kat telinga). Waa.. aku memang berani mati dengan meng'upload' gambar-gambarku. Sila comment. Jangan malu-malu~

4 comments:

are we said...

hmm i tg gbr prom queen, coz i suggest name die,jgn lupe tau upload he...:).by the way;
anugerah paling macho= anuar
anugerah gurl plg ramai admire=farah
anugerah gurl yg vouge=rozainah
anugerah gurl plg cekci=aishah
anugerah plg famous=jeri
kategori karoke plak=azie n fahmi

Live.Laugh.Love said...

haha..dh upload dh.
tq for d updates..

mulanmira said...

my goodness!!!masa aku ngah tgk gmbr aku dah xsbr2 nak scroll cepat2.. sebab aku nak komen..

ok.. emmm bagi aku laa.. dress tu lawa.. cume ko patut pakai with cardigan yang singkat.. sebab ke'lawa'an dress tuh dah tertutup ngan cardigan..

pasal legging, memang kaki ko nampak lidi.. but as long as ko confident pakai, xpelah.. lagipun malam.. so org tak nampak sangat ke'lidi'an itu..

anyway, aku tetap sayang ko.. ahakz

Live.Laugh.Love said...

tu la.. sebenarnya aku ada 2 pilihan. sama ada nak pakai dress tu dgn half cardee warna hitam or cardee warna putih. bila aku pakai cardee hitam, nmpk sgt kurus+sexy gakla. last2 aku pakai cardee putih.