*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Tuesday, December 29, 2009

Separuh Jiwaku Pergi

Title macam lagu Anang yang tengah hitzz kat radio but seriously itu yang aku rasa sekarang ni. Sekarang ni jiwaku yang lagi half telah pergi.. Pergi meninggalkanku. Rasa lonely and sedih sangat-sangat. Mengapa ini perlu berlaku?

Semalaman aku tak dapat nak tidur sebab terkenangkan si dia. But before dia pergi, dia ada call aku and we talk.. Kitarang ade lah sedikit argument. Aku tau aku salah. Aku terlepas cakap tapi aku tak berniat pun. Aku ada minta maaf tapi dia cakap tak perlu nak say sorry if u dun mean it. Yah! Aku tau aku ego. Asyik nak menang je. But then I realized that apa yang aku cakap tu tak betul. But semuanya dah terlambat. Si dia dah kecik hati sangat-sangat. After we hang up, tanpa aku sedari air mata ku menitis jua. Sesungguhnya aku tidak berdaya untuk hadapi ini semua. Aku tak rela untuk dia pergi tapi...

Sepanjang aku berkawan dengan dia, aku tak pernah rasa lonely and sedih macam ni. Boleh dikatakan setiap waktu.. Setiap detik.. Setiap masa pasti ada dia (sampai kadang-kadang nak update blog pun tak sempat sebab 24/7 asyik on phone dengan dia). Hari-hari yang aku lalui sangat indah sehinggalah semalam.. Bila dia pergi meninggalkanku..

Walaupun baru sehari dia pergi, tapi jiwaku dah melayang entah ke mana.
Rasa kosong..
Rasa tidak bermaya..
 Bangun pagi ari ni..
Rasa kehilangan sesuatu

Selalunya after bangun dari tido, aku akan msg/call dia just to hear his voice
But today.. dah tak sama lagi

Gosh! How I'm goin to live without you sayang?
You are my everything
Seriously.. I miss you so damn much!

Cepatla balik dari Hong Kong tu and bawa balik souvenir yang banyak untuk I. Dan jangan lupa amik gambar banyak-banyak sebab I nak buat koleksi nanti.
Really hope to get in touch with you baby
4 days.. just like 4 years you know
(29/12/09 - 01/01/10)

And I promise to update my blog every day so that you'll know my movement. Kinda make a report when you are just far far away.

And dun forget your promise.. Jangan sebok-sebok kenyit mata kat anak Cina kat sana okay. Or I'll dush you!

Last but not least.. SOUVENIRSSS.. SOUVENIRS.. PLEASE DUN FORGET
I ❤ YOU SO MUCH!
*∩_∩*

2 comments:

cikwa said...

hai. saba yea re3n,,4 hari cuma! jika kamu merindui dia, dia jugak pasti merindui kamu!
link sy kisahcikwa.blogspot.com

Live.Laugh.Love said...

thx cik wa..tgh sabar menunggu sambil menghitung ari la ni.hee~
neway,i dh link u dah =)