*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Friday, January 1, 2010

Awkward (Special For My BF)

That's how I feel right now. Last year aku celeb dengan my Nemo kat Borneo Rainforest & my cousins & her friends.. But today, aku hanya melepak kat rumah je. Secara spesifiknya.. Aku membasuh baju pada pukul 12 am 1/1/10. Bagus kan.. Orang lain semua sibuk dok celebrate.. Tengok fireworks segala.. Tapi aku.. Menjadi suri rumah tangga yang berjaya di malam tahun baru. Syabas untuk ku (untung wat menantu taw. Sayangku.. Sila masuk meminang dengan segera sebelum terlepas kat orang lain. Hehe)

Actually aku dok tunggu boyfriend aku call untuk wish me 'Happy New Year'..  Tapi takde pun. Aku ada terfikir nak call tapi aritu dia kata maybe dekat Hong Kong je yang ada coverage. Now dia stay jauh sikit dari HK. So aku bajet takde coverage la kot. And kalau call, berapa la agaknye rate dia. Lepas ke credit aku nak call dia. So.. Aku menunggu dengan penuh sabar.

Tepat pukul 00:30, aku dapat call dari number 0301.. Uiks.. Nombor apa pulak ni tapi aku rasa mesti boyfriend aku la kot. Aku dok hello hello tapi takde sapa menyahut. Then aku letak la. Pukul 00:31, aku dapat satu lagi call dari number +8613###########. Panjang number dia.. Ni memang sah call dari boyfriend aku sebab dia pernah call before this. Naik number yang tu la. Yesss! Memang betul boyfriend aku. Yeay! And kitarang wished each other Happy New Year. Dia tanya kenapa aku tak msg/call..

(Aiyaa.. Sayang.. Manyak sori. I memang terfikir nak call tapi dah you cakap macam tu ari tu.. So I just wait for your call/msg la)

Dia cam majuk..

(You ingat I tak rindu you ke? I rindu you yang amat you taw. Since you gi HK, I takde tempat nak luahkan. Just kat blog la cuz it's like my diary..So tamo majuk-majuk lagi ya sayang.. I really really miss you!!!)

After that aku rasa guilty sangat and I called him back. Dapat cakap sekejap je. Dia kata kalau aku call, rate dia sama je macam aku call M'sia tapi dia akan reverse charge. Terpaksa Nemo aku lak yang kena charge. Dah sah-sah la mahal kan. Credit dia pun bukan banyak. Tadi Nemo aku belum sempat habis cakap lagi, dah terputus. Aku msg, dia tak reply-reply pun.

Tapi mujurla esok dia dah balik M'sia. Tapi dia sampai dalam 2hb jugakla sebab dia punya flight malam. Tapi esok aku pun takde. Akan ke Kedah untuk antar adik aku. Will be back on Saturday or Sunday. Hope dapat jumpa you jugak.

2 comments:

cikwa said...

saba yea re3n 2 days je lg...dia jugak pasti merindui kamu!^_^

Live.Laugh.Love said...

thx cik wa =)