*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Saturday, February 20, 2010

Pichas More Pichas

15/2/10 - Majlis merisik my cousin

Me & my brother

Agak-agaknya apa yang membuatkan aku tergelak sampai macam ni ye? Hmm.. Entah.. Aku pun tak taw. Tapi ni gambar candid yang sempat di snap oleh my bro


Adikku yang poyos

Sesi merisik
Aku rasa nilah 1st time aku ikut orang gi merisik. Ye la.. Selalunya orang tua je yang gi majlis merisik ni but lucky for me sebab my Busu suruh ikut. So, dapatlah tengok sesi risik merisik

Relatives pihak perempuan & lelaki

I want this

Lepas je balik dari majlis merisik, kitarang terus balik rumah and tukar baju and ke Wangsa Walk Mall untuk main bowling. Wee~

Aksi penuh bergaya oleh Alang
Alang jalan macam teletubbies. Terhuyung hayang
Nampak tak bola di mana?
Yah! Di longkang. Alang memang hebat bab-bab masukkan bola di dalam longkang



Aksi ganas macam nak rock & roll serta headbanging oleh Bangah a.k.a si perisik (bukan ejen perisikan tapi dia lah yang pergi merisik anak dara orang. Insyaallah 30/5 ni bertunang pulak)

Ni pulak gaya ape ye?
Macam orang nak kentut pun ade. Ish ish ish

 
Adik ku tengah membuat balingan.

It's my turn babeh
Bola ni cuma sebagai perhiasan gambar sahaja
Berat kot bola ni

Aku guna bola 8. Sesuaila dengan aku yang ringan ni

Gayish version 2 (entry sebelum ni aku ada cerita gak)
Rupanya aku tak amik pun gambar masa Aboy tengah buat balingan. Sorryla Aboy. But maybe ada kat hp orang lain kot (nak sedapkan hati)

Sib & Cousins


Nilah Wangsa Bowl. Best la sebab baru buka kan. Everything pun new..
Bola.. Kasut.. Lane..

Paling tinggi adalah Bangah
Aku kedua tertinggi.. Ish.. Macam tak caya lak. Hehe

Last but not least.. Ni masa nak balik. Gambar agak blur sikit

4 comments:

Tuan Qilaf Ibrahim said...

jap3x....
kau pamerkn game kedua nye markah....
mane no 1 nye game....
ha3x....
??????

Live.Laugh.Love said...

sorryla..1st game aku xde amik la.ko ade amik ke?if ade,aku brani upload.hahaha

KuaLaM KeinDahaN said...

ntah!! asal xpamerkan yg 1st???
aku ade picca die.. mai amik kt aku.. pastu ko uplaod kt sini.. wuhh! bermakna tau yg 1st tu... ahahaha~

Live.Laugh.Love said...

oo ko ade ke?mana aku taw.ish..cm malas la pulak ;p