*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Monday, February 22, 2010

Teddybear for Him..

19 Feb 2010
Aku ke Sunway Pyramid with mama & adik. Saja jalan-jalan. Window shopping. Lagipun esok my brother dah nak balik ke kampus dia dah. No more jalan-jalan with him lagi

Cam menarik je pintu lift ni

Oh btw.. Aku belikan my BF teddybear. Actually dah lama aku planned nak belikan dia teddybear (before dia bagi aku teddybear lagi) tapi aku dah cari merata tak jumpa. Memangla teddybear berlambak ada kat kedai tapi brand Russ yang aku cari amat payah. Kalau ada pun, mesti tak cantik. Tak silap aku lebih daripada 10 kedai aku cari, tak jumpa. Susah betul nak cari brand tu. At last jumpa gak dengan teddybear yang aku berkenan. So apa lagi, dengan sepantas kilat la aku sambar teddybear, paperbag & card and bawa ke kaunter. Balik from Sunway, aku terus masukkan teddybear tu kat dalam paper bag (cari kotak tak jumpa). Apsal aku kelam kabut sangat.. Sebabnya.. Malam ni aku nak dinner dengan my BF. So aku mo kasi surprise sama dia.

Meet Ruffles & (takde nama lagi)
Yang chocolate tu from my BF (Ruffles) & yang warna biru tu la yang I belikan for him

Around 9 lebih dia datang bawa aku gi dinner di Old Town White Coffee @ Cyberjaya. Sampai je aku terus hulur paperbag (aku masukkan paperbag tu dalam plastic bag Tesco. Saja wat camtu konon-konon macam takde menda sangatla). Mula-mula dia nak buka kat situ gak tapi aku tak bagi. Aku suruh dia gerak. Then dia berhenti kat Petronas sebab dah tak sabar nak bukak hadiah dia. Bila dia bukak and nampak teddybear, muka dia happy sangat. Tersengih-sengih.. Well baby.. Hope you like it :)


My curry mee & frosted rootbeers
(Recommended. Berpeluh aku makan mee kari ni. Perut rasa nak meletop pun ada tapi sedap)

Prawn mee & twister orange
(kureng sikit. sedap aku nye lagi)

Strawberry Ice Cream

French Fries

Half Boiled Egg

Tak sah la kalau aku hidangkan gambar makanan je.. Mesti ada gambar kami berdua gak. Hehe
Blurry

p/s: I Love You So Much Taw!

3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Terus Lapar tgk gambar makanan....

jinhoo sunbae said...

i love u so much jugak~

Live.Laugh.Love said...

faiz:haha..ape lagi.zass la ke old town
jinhoo:yah.. me too ;)