*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, March 28, 2010

Beautiful Blogger Award



BEAUTIFUL BLOGGER AWARD

i) Thank & link the person that gave you the award.
ii) Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
iii) Contact said Blogs and let them know they've won the award.
iv) State 7 things about yourself.

1)tQ so much to my friend, WAN SALAMEON (rindu weh nak panggil nama ni..)

2) Wanna pass this to :
*KuRa (my BFF.. her blog sangat natural.. takde cover-cover nya)
*Zen (my lil bro yang suka berjiwang tapi taknak mengaku dia jiwang)
*NiNa (my pet sis since secondary school. she's very creative. gambar-gambar yang dia edit menarik)
*Wan Salameon (boleh ke pass kat hang balik? -> my dormmate)
*Eka (my classmate masa teknik dulu.. baru je berumah tangga)
*Aya (my classmate masa kat U. Dia ni suka melukis taw)
*Eira (sempat jadi classmate sekejap je. Dia ada perniagaan coklat. If nak tempah dengan dia boleh la)
*Nasreen (my long lost friend masa di Convent.. Tak sangka terjumpa balik)
*Jaja (my childhood friend & neighbour - aku suka gaya penulisan blog dia.. santai)
*Sarah (ni pun my childhood friend & neighbour + Jaja's Sis - blog dia pun aku suka lepak tapi dia jarang update)
*Liliana (suka baca her blog.. she's sweet & gojes -> I taw you dah dapat this award tapi nak bagi jugak)
*Faiz (aku suka gak melepak kat blog dia ni. Entry dia kadang-kadang kelakar)

3)Sapa-sapa di atas.. Sila la ambil ye ;)

4) 7 Things

*Aku suka SHOPPING
Even tengah sengkek pun, aku tetap 'kaya'kan diri. Camne tu? Haa.. Aku swipe la.. Next month baru bayar. Sangatla tak elok perangai ni (My BF said aku dah masuk kategori Shopaholic dah..Yeke?)

*Aku suka INDO SONG
Bukan tak suka lagu melayu tapi Indo song lebih puitis.  Selalunya bila aku nak layan blues, aku akan pasang lagu Indo kuat-kuat and melalak.

*Aku suka KUCING tapi yang jinak je la. 
Sebenarnya dulu-dulu aku agak takut dengan kucing sebab bagi aku dorang ni unpredictable. Tapi bila dah ada kucing sendiri.. Aku dah faham perasaan dorang. Pernah dulu, kucing & hamster aku mati, aku menangis berhari-hari sampai bengkak bijik mata. And ada sekali tu, kucing aku tak boleh beranak sebab anak dia songsang (kucing pun macam manusia gak eh). So takde cara lain melainkan kena bedah. Aku sanggup habiskan duit aku untuk kos pembedahan tu sebab aku kesian kat parents aku.
Kucing my cousin

*Aku ni SENSITIVE orangnya.. 
Bila aku dah kecik ati ke apa.. Aku tend to be moody.. Bila dah moody orang akan cakap aku ni unpredictable sebab dari mood gelak boleh tiba-tiba senyap. Huhu

*Aku ni sebenarnya TALKATIVE 
Tapi dengan orang yang aku rapat je. Bila dengan orang yang aku baru kenal, aku akan jadi pendiam sebab masa tu aku tengah memerhati. 

*Aku ni sangatlah suka BERGAMBAR. 
Tanyala kawan-kawan aku.. Confirm dorang kata aku giler bergambar. (Kawan-kawan aku pun giler bergambar gak)

*Aku sangat sukakan PANTAI
Gosh! Kalau aku berada di pantai, aku cam hilang ingatan jap. Hehe..
Dengar desiran ombak..
Burung berkicau..
Pokok kelapa meliang liuk dihembus angin..
Memang indah la saat tu
Kalau aku tengah tension, serabut, stress.. Dapat gi pantai.. Hilang semua tu :)



6 comments:

pn fAzrin in d h0use said...

reen..boley la bg..tp aku xmau wat n3 da..xlart nk jwb soklan :P ri2 aku jmpa ayu..dia ckp dia jmpe hang kt bukit tnggi..dia ckp lagi...hang makin cun...so aku bls..dia kering lagi ...ayu jwb..a'aa..hehehe...jgn mara aa.. :P

n i n a said...

hehe. malu i:D

ayarasmin said...

hehe..malu aku.ko list gaks nama aku.eh.silap,bukan malu,tapi terharu.

Live.Laugh.Love said...

pn farah: hehe..xpe2.aku fhm je

Live.Laugh.Love said...

nina: u deserve it la sis

Live.Laugh.Love said...

aya:hehe..apa la nk malunye.. u deserve it ;)