*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Monday, March 29, 2010

Cont Citer Di Ikea

Masa kat Ikea aku terserempak dengan AF. Terkejut gakla nampak dia tapi muka aku maintain cool je. AF pun cam terkejut gak nampak aku. Time tu dia cam busy main hp. Taapi masa dia nampak aku, boleh pulak dia stop and tengok aku. Time tu AF dengan his wife.. Maybe cari barang rumah la kot..

So today AF datang office. Aku dok lepak kat tempat biasa aku sambil mengadap lappy.. Dalam hati.. Jangan la dia tegur aku pasal semalam. Mujur dia cool and tak pandang aku pelik or ape.. Tapi untuk kali ke berapa AF lalu, tiba-tiba dia cakap,

"Awak gi Ikea kan semalam?" - AF

Erkkk~  Serious aku tak taw nak balas apa cuz semalam aku buat tak tahu je kat dia. Jadinya aku balas dengan senyuman beruk kat dia. Aiseh! Apsal la dia tegur aku.. 

Then masa aku tengah busy edit slide presentation, dia lepak kat belakang..

"Ada orang tu sombong. Nampak kat Ikea tak tegur pun" - AF

Adoyai!! Siap perli dah tu..

"Nampak ke?" - Aku (soalan paling bodoh aku rasa)
"Apa pulak tak nampak.. Lalu sebelah je. U dengan ur mom eh" - AF
"Eh mana ada.. Hehe.. Ye la tu" - Aku
"Saya ni rabun" - Aku
"Eleh.. Iye je rabun" - AF

Hehe.. Sorryla.. Sebenarnya aku cam serba salah sama ada nak tegur or not  sebab kat office aku langsung tak pernah sembang dengan dia or even tegur dia pun. So bila terserempak macam tu, aku cam terkejut jap. That's why aku pilih untuk buat tak taw.. Sorry AF

p/s:  If ada someone datang approach me, aku akan layan. Serious aku ok je.. Aku bukanlah sombong seperti yang dilihat pada wajahku 

3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

dapatpun bukak blog ko....hehe

ayarasmin said...

hehe..I would feel the same if aku tak tegur orang tuh kat skool ke uni ke..and all of a sudden jumpa kat tempat lain,nak tegur or tak..usually buat tak kenal je.hehehe

Live.Laugh.Love said...

hehe..