*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Friday, March 26, 2010

Nervous Laa..

Tadi my lecturer call aku berkenaan dengan industrial visit. So confirm on 15th April dia akan datang. Cuma dia tak sure whether pagi or petang. Tapi dia suh aku prepare je. Gosh!! Aku dah rasa debarannya.

So far slide presentation aku dah 80% complete. Aku dah bagi my boss untuk review my slide tapi dia tak bagi feedback lagi. Now I'm waiting for him to give comments. Problem who's going to in charge on that day masih samar-samar lagi. Im not sure sapa yang akan sit down and dengar my presentation tu. Nervous.. Nervous!

Dahla my lecturer cakap nak interview aku on that day. She supposed interview me by phone tapi dia taknak. Dia cakap lagi senang dia jumpa aku and interview masa tu. Just me and her. No one else. Agak-agaknya dia nak interview apa la ye?? Got any idea??

2 comments:

ayarasmin said...

dun wori reen.its going to be ok.masa dip dulu,aku kena tanya pasal kerja2 yang aku buat.tak macam interview,macam borak2 je.tapi depend on lecturer gaks la.

Live.Laugh.Love said...

aya: thanks aya.. hopefully everything will be ok