*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Thursday, April 15, 2010

Saja Wat Aku Hot & Spicy

Urghh!! Tiba-tiba my streamyx tak boleh guna pulak. Jadi macam kes ari tu. Penat aku dok godek router streamyx. Cam ari tu gak. Hanya 3 lampu je bagi signals. Supposed 4 lampu la.

Aku dok tercegat kat depan router sambil tangan switch off switch on dengan harapan empat empat lampu tu akan menyala. Tapi memang hampeh la kan.

So kebengangan dah tahap tingginye neyh. Ape lagi.. Aku nak kena call 100 untuk serang TM. Memang saja nak bagi aku hot and spicy petang petang camni.

Ish!! Memang melampau la aku rasa. Ni dah masuk 2nd time jadi macam ni. Memang aku tak boleh terima betul. Tah tah dia bagi aku router yang tunggu masa nak jahanam je.

So I called 100..

Truttt tut.. (macam biasa operator yang menjawab)..
Tekan 1 untuk bantuan teknikal.. bla bla bla

Tapi bila aku tekan, terus engaged. Oh oh oh!! Ini memang melampau. Buat aku mendidih. Aku call lagi. Sama gak. Terus off line. Dekat 10 kali aku call, sama gak.

Tension tension.. Aku gi mandi dulu untuk sejukkan hati yang tengah panas. Bila dah habis mandi.. Mama ketuk pintu bilik aku..

"Internet dah OK belum? Bapak dah betulkan tadi. Cuba tengok" - Mama

Aku pun bergegas la bukak Google Chrome... Weehhuuu!! Dah boleh online. Hee~

Psstt.. Rupanya plug tak pasang betul la

~end of story~

2 comments:

kersani said...

Haha! Kelakar!

Couldn't imagine whut u'll say to the operator if he/she 'accidentally' pick up ur call...

:P

*loue me* said...

o mai gosh!thank god they didnt pick up. if not, i-akan-malu-sendiri.huhuhuhu