*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Wednesday, June 9, 2010

Pizza San Fransisco

05 June 2010 (Saturday)

Bestnya sebab hari ni cuti. Kan cuti YDP Agong. Dapatla aku bersenang-lenang kat atas katil. Kalau tak, pukul 6.40 am dah kena bangun (Iye je.. Padahal dok snooze every 5 mins). Dulu-dulu cam tak menghargai cuti sangat tapi sejak praktikal, aku dah belajar menghargainya. Cuti walau sehari sangatlah bermakna okeh. Rasa macam-macam benda boleh buat.

Bila aku bangun je, mama suruh kitarang siap-siap sebab nak gi lunch kat luar. Sangatlah jarang kitarang kua semata-mata nak gi makan sebab my dad tak berapa suka makan kat luar. Sebolehnya, dia nak air tangan isteri dia jugak. Tapi kalau kua berjalan-jalan, memangla makan kat luar kan.

Tapi arini disebabkan ada orang nak belanja (but my dad tak ikut pun), dapatlah kitarang makan kat luar. Tapi petang gakla. Dah tak boleh nak panggil lunch sebab kitarang sampai kat Pizza San Fransisco, The Mines dekat kul 4 kot.

Tengok menu apa yang ada

Dah selesai pilih menu

Menunggu makanan
Adik aku ni memang suka taw amik gambar candid. Time aku tengah elok senyum or siap sedia berposing, taknak lak dia amik. Dia memang mang! Ngeh ngeh ngeh

Mama aku skodeng ape eh. Mesti nak tengok dalam beg aku ada apa..

Aku ni ada tak rupa cam photostat dari mama aku?

Eh.. OKla enuff with the camwhoring.. Jom tengok gambar makanan lak
Lamb Chop (for me)
Sebenarnya aku lebih suka Beef Steak tapi arini saja nak try Lamb Chop
Tak habis kot. Aku cuma makan sekeping je sebab muak. Lagi sekeping adik aku habiskan. Adik aku tu semua benda pun dia bedal

Mushroom Chicken (for my lil bro)
Aku suka salad dia. Sedap

Large Quatrro Stagione Pizza (for mama and bro)
Okla.. But I still prefer Pizza Hut

Lime Special (for me and mama)
Terlampau masam. Aku lebih suka Green Apple Kasturi kat Secret Recipe. Just nice

Strawberry Punch (for Zen)
Ntahla sedap ke tak tapi aku tengok adik aku minum sampai licin (of course)

4 comments:

key-one said...

terasa lapar tetiba.....hahaha
wiwitt laaa....=)

*loue me* said...

hehe..tu la pasal..masa i post this entry, rasa cam nk gi mkn je

WANIE said...

wow! sedapnya.
same with me, suka jugak green apple kasturi SR tuh.

ohh, zen tuh tak sedap pon dia bedal jea kan. hahah.

*loue me* said...

wanie:sedapkan.my mum suka giler kot air tu
taw xpe..dia mmg bedal semua benda.tolak batu kayu je