*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Saturday, July 17, 2010

Okay Ke Tak Eh?

Setelah berusaha sedaya mungkin.. Berjam-jam rasanya mengadap lappy, akhirnya tercapai gak hajat aku nak tukar layout. Bila dok blogwalking.. Tengok blog dorang yang cantik-cantik, hati pun teringin. Tapi aku tau.. Tu semua memerlukan masa.

Tapi harini aku nekad mahu menukar background, mengedit header, men'touch up' serba sedikit pada widgets yang bersepah kat blog ni. Buat masa ni aku puas hati la kot. Tapi sapa tau mungkin aku akan buat perubahan lagi selepas ini

6 comments:

jinhoo said...

cantik je.. nice one babe..

*loue me* said...

thanks

Anonymous said...

cantik! cuma nak loading blog ko lama woo.. tak ahh lama sangat.. tapi lambat dari biasa.. gambar tuh canti tapi besar sangat..

-KuraKura-

*loue me* said...

oo yeke?thanks bgtaw.kalau x,confirm aku xtaw
tp kan..aku dah berusaha utk adjust bg kecik.bila kecik ianya akan ke tepi.aku xtaw nk buat centre mcm mana.haih

laydee's issues ~ said...

a'a cntik tp loading lmbt sket dr biasa mayb sbb pict tu besar kot

*loue me* said...

haiyoo..dah xtau nak buat ape..last resort mcm nk kena wat header baru la kot