*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Thursday, August 26, 2010

Friendly Award Blogger

My friend, Anita tagged me for friendly award blogger. Tapi friendly ke aku? Hehehe.. Kalau orang tak kenal aku, confirm cakap aku sombong.. Padahal dia tak tau yang aku ni ramah tamah orang nye. Memang friendly habis la, boleh percaya ke?

Tapi papepun, tima kasih ya Nita. Nita ni kawan aku masa teknik dulu. Dia duduk sebelah dengan dorm aku kalau tak silap. Now dah kawin dah pun dia. Aku ni je la yang belum.. Cis! Tiba-tiba rasa tak laku *sobs*


Ni adalah antara soalan yang wajib dijawab, memandai tambah wajib. Hehe

1.Nyatakan 7 makanan/minuman kegemaran anda sewaktu berbuka/bersahur
i)Air buah-buahan
ii)Kuih
iii)Mee/Bihun
iv)Murtabak
v)Tomyam
vi)Ikan keli masak berlada
vii)Puding

2.Berikan kepada 5 orang @ lebih kepada rakan blogger anda.
i)Yukiko
ii)Faiz Farish
iii)Huda
iv)HudHud
v)CikWa
vi)Emme

p/s: Mereka ini semua friendly :)

6 comments:

eMMe said...

rAzreen, mE dah jwp dah, awal2 lagi, thanks for da award...

::FAIZ FARISH:: said...

wah Tq tq... hehehehe

*loue me* said...

emme:hehe..dh tau dh tp nk kasi jugak sbb emme cm friendly je orgnye :)

*loue me* said...

faiz:sama2..amacam keje?ok?

hudhud said...

eh eh baru I perasan la hehe thanks babe :)

*loue me* said...

heee..ya welcome :)