*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Wednesday, February 16, 2011

Vacay: Kelantan Part III

05/02/11 (Sunday)
Hari ni hari terakhir kitarang di Kelantan. Lepas ni my family akan ke Sungai Petani while my other relatives semua akan ke Terengganu. Kalau boleh memang nak follow gi Ghanu tapi kitarang ada hal di SP.. So tak dapatla join

Takde ape nak diceritakan sangat. Cuma ada gambar-gambar je untuk entry ni

Adam Guest House
Kat sini la kami sewa untuk 3 hari 2 malam. 1 malam berharga RM150
Rumah banglo 3 bilik tidur dan 2 bilik air
Semua kelengkapan ada -> Mesin basuh, kitchen, iron, toto etc

Sejak bila tah adik aku jadi patah

The Cousins

Candid

Me and my cousins

Tah apa yang kelakar sangat sampaikan Hisyam and Alang tergelak

Last but not least, bergambar kenangan dengan kelima-lima keluarga
My family, Busu's fam, Mak Chek's fam, Achik's fam, Mak Teh's fam
Yanie & Hisyam takde sebab dorang kena amik gambar

Pastu kami sekeluarga meneruskan perjalanan menuju ke Sungai Petani, Kedah. Tapi kitarang singgah jap kat Gerik, Perak. Ni lah tempat di mana bapak aku kerja for 9 years tapi mama dengan kitarang semua duduk di Sungai Petani. Semuanya semata-mata nak bagi kami pendidikan yang bagus cuz kalau di Gerik, sekolah nya agak terhad. Mama dan bapak takut kalau pembelajaran kami tak berkembang. Satu pengorbanan yang sangat besar


Kuarters bapak
Agak scary okay

Petang-petang kitarang riadah kat sini la, kalau kitarang gi Gerik

Pastu kitarang pun gerak ke Sungai Petani

The End

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

o adik ko rupanya si blogger Kualam tu...

*loue me* said...

faiz: laa..ko baru tau ke?kn byk gmbr dia menempek kt blog ni