*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Tuesday, March 29, 2011

Her Big Day Part I

Sebenarnya wedding di Kelantan ni adalah wedding my one & only best friend, Mira. Dia ni je la satu-satunya kawan sejati aku. Sungguh tak sangka yang dia dah nak kawen dah. Still segar lagi zaman kitarang berfoya-foya waktu muda-mudi dulu. And now, dia dah jadi bini orang dah pun. Seriously, I'm gonna miss her :(

Serba sedikit bout her big day

15 March 10 iaitu 2 hari sebelum her big day, aku teman dia gi trial make up. Dia cakap kalau ikutkan tak perlu nak trial make up segala tapi saja dia menggedik nak wat gak. Mujur la make up artist ni kawan dia.

Tengah di touch up oleh Kak Aya

Pakaikan bulu mata palsu


Hasilnya.. Cantik kan

Pas daripada tu kitarang gi butik Jantique cuz dia nak tempah kaftan dress untuk reception di KL nanti. Seriously baju-baju kat sini cantik-cantik. Even agak pricey tapi worth it. Tambahan kalau untuk hari bersejarah macam engagement or wedding, apsal aku cam promoter tak berbayar ni.

Ni hanyalah testing saje. Baju yang sebenar adalah.... Rahsia

Pastu teman gi Renaissance Hotel untuk discuss pasal venue etc. Aku tukang ikut je. At least boleh gak belajar serba sedikit, gedik :)

Masa tengah tengok layout plan untuk table etc
Psstt.. Dia memakai Suzette Headband from loue by Reen

Oh aku rasa sangat buruk sekali berada di sebelah perempuan cantik

Bersambung...

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

aku igt itu ko masa tgk pic 1st

*loue me* said...

oh mmg xla

Anonymous said...

hahaha macam mak nyah dowwhh kawan ko ni.. hahahahaha

-KuraKura-

*loue me* said...

kura: erk~no comment.hehehe

McCat said...

u sgt chantik okies...x make up pon sgt mabelesss...very natural beauty

*loue me* said...

mccat: oh sila jgn tertipu.xcantik pnla.gmbr edit2 gk tu.hehe