*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Wednesday, May 4, 2011

Wedding Reception- Nemo's Sis

2011

Aku rasa memang tahun ni adalah tahun untuk orang berkahwin la. Ramai giler kot. Kalau baca entry aku yang sebelum ni, semuanya pasal kahwin. Aku je yang belum lagi kawin. Ke aku nak kena nyanyi lagu ni "Oh Mama! Saya mau kawin.. Kawin dengan siapa? Kawin dengan...." Tetttt

Lebih kurang 2 minggu lepas aku gi satu lagi wedding. Actually ni wedding adik Nemo. Aritu dorang dah buat akad nikah. So this time their reception pulak

Wedding ni buat malam. So agak rush jugakla. Dalam pukul 8 lebih baru kitarang gerak dari rumah. Bila sampai sana, dah pukul 9 lebih. Time tu pengantin tengah makan beradab. Tak sempat nak tengok pengantin berarak & bersanding.

Pas dah makan-makan, kitarang lepak-lepak kejap and BERGAMBAR! Part ni fosho la aku suka. Hak hak hak



Nemo & My Lil Bro

With mama & Nemo's Mama

With Nemo's Cousin

Wore Kaftan Dress masa Mira's Wedding

Nemo's Lil Bro

With Nemo tapi gambar ni blur pulak

p/s: Baru perasan gambar dengan pengantin takde. Aiseh
Kesian Nemo.. Balik dari site terus gi wedding ni. Nampak sangat muka letih

2 comments:

AkUiStInI3 said...

reen..lama x singgah blog reen..bila tgk reen ngan ur nemo tu mmg sepadan..sy dah bleh bau2 nasi minyak.hehe..so lepas ni your turn tau dear...jgn lupa jemput i..

*loue me* said...

hi tinie..reen pn sama.almaklumla masing2 bz kan..
huhu yeke? tp kalau nk tau..kitarang ni bagai langit dan bumi.langsung xde anything in common

hee~insyallah..kalau ada rezeki+jodoh, reen jemput nnt :)