*loue me*DIY StuffTipsBeautyStyle & EasyFormspringTwitter

Sunday, July 17, 2011

What I Have...

Aku paling tak suka sepah-sepah. Barang aku haruslah dalam keadaan kemas dan teratur. Kalau bersepah akan mengundang kepada mood tidak berapa elok sebab aku ada perangai aku tak suka bila aku cari barang tapi aku tak jumpa barang tu. So ni antara barang-barang yang aku dah letak dan kemas elok-elok, I guess

Earrings Collection
Dulu-dulu je aku suka pakai earrings. Kini tidak lagi. So ada few je la 

Necklaces dan headbands
Aku still tengah cari headbands bolster tapi tak tau mana nak beli. Ada suggestion?

Bracelets & Bangles

Hair Accessories

Antara kesemua aksesori yang aku ada, aku agak obses dengan ring
Dulu cincin-cincin aku semua ada dalam tray macam kat atas tapi sekarang tidak lagi, tapi macam kena beli lagi satu je

Make up station

Ada straightener iron, ada curling iron dan hair dryer

Dah senget benget dah. I really need real shoe cabinet!!
Kalau still ingat lagi, aku pernah wat entry pasal Shoe Organizer dulu. Time tu aku dapat balut 5 kotak kasut je. Now boleh kata hampir kesemua kotak kasut aku dah balut. Sapa yang datang kat bilik aku and nampak kotak kasut ni confirm tanya kotak ape banyak-banyak ni. Dan bila aku cakap kotak kasut dorang cam terkejut. Dorang siap tanya beli mana kotak-kotak tu sebab cantik. Aku cakap aku balut je la dengan wrapping paper. Dah semua senyap. Hahaha

Handbag station #1

Handbag station #2
Actually ada lagi tapi aku lupa nak amik

Tu je la aku nak share. Nothing fancy pun. So apa yang korang ada?

p/s: Sorryla sebab tak sempat nak balas comment. If ada masa nanti I will reply :)

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

mak ai .... koleksi byk....

*loue me* said...

faiz: sikit je la ni